Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ate.bogini

Kupno auta - któro wybrać??? Pomóżcie

Polecane posty

Zamierzam zmienić samochód na większy i waham się pomiędzy: Subaru Tribeca Infiniti FX 35 Mitsubishi ASX Który jest najbardziej odpowiedni dla kobiety?? Z góry dziękuję za pomoc.

Gość alabala
Wszystkie pod względem budowy i wielkości są do siebie podobne, tu jest teraz kwestia jak się nimi jeździ, czy są wygodne, duzo miejsca w środku, czy dobra przyczepność, jakie spalanie i tego typu rzeczy- a o takie rzeczy zapytać najlepiej jakiegoś znawcę co miał przyjemność obcować w tymi samochodami. Mi osobiscie patrzac tylko na wyglad podobają się dwa ostatnie

Gość Roman polanskii
bez różnicy .. NA zakupy zaden nie bedzie odpowiedni

Moja siostra ma Tribece i mówi, że jest bardzo zadowolona Mój szwagier natomiast Mitsubishi i mówi,że na żaden inny by nie zamienił a kolega poleca Infiniti. I bądź tu człowieku mądry :/ alabala - a który bardziej? 2 czy 3?

{mistubishi i subaru są lepiej wyspecjalizowane w mocnych silnikach ale mniejszych aut niz suv infiniti bedzie odpowiedni i elegancki tylko jak z awaryjnością, a nie rozważasz jeszcze czwartego?}

Gość alabala
One są ładne, pojemne, ale na jazde i parkowanie w mieście sie niestety nie nadają, bo są długie i duże. Chyba, że ktoś ma taki luksus, że stac go na dwa - mały w miasto, i duzy w podroz :)

Właśnie Infiniti ma chyba najdelikatniejszy kształt, problem w tym, że mało wiem o samochodach tej marki. Subaru i Mitsubishi to znane i sprawdzone marki, podobno niezawodne...

Gość Roman polanskii
Kazda z tych marek jest dobra .

alabala dobrze mówisz, biorąc jeszcze pod uwagę fakt, że to będzie moje pierwsze auto o takich gabarytach. Myślisz, że mogę nie dać rady? Może się przyzwyczaję :)

Gość Roman polanskii
wiecz czy wybierzesz Subaru i Mitsubishi czy Infiniti to nie ma znaczenia .. Juz zalezy od gustu indywidualnego ..

Roman polanskii i właśnie dlatego tu napisałam, bo nie mogę się zdecydować, wszystkie mi się podobają ale na wszystkie to mnie nie stać. Proszę o konkretne odpowiedzi który:)

Gość Roman polanskii
kup ten na który cie stać .. Bo wszystkie sa dobre z wymienionych przez ciebie

Gość llldldkl
Bez gwiazdy nie ma jazdy, mówi Ci to coś? :classic_cool:

proszę bardzo;) Osobiście wolę mniejsze autko.Mam Smarta fortwo;)Ale sprzedaje bo urodziłam dziecko i potrzebuje coś większego:) Nieraz zabieram swojemu facetowi Subaru i też świetnie sobie radzę z prowadzeniem :) Ale dla siebie Go nie chcę:P Pozdrawiam