Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Walka z waga po ciazy

CZY JEST TU JAKIS DIETETYK?

Polecane posty

WITAM mam spora nadwage chce schudnac czy jesli wyklucze z mojej diety ziemniaki pieczywo oraz slodycze definitywnie to mam szanse schudnac? dzis zjadlam 3 ogorki konserwowe (bardzo lubie) i 2 chrupkie pieczywa z samym twarogiem bez dodatkow oraz bez masła zjem pozniej jeszcze 1 maly posilek w postaci salatki i tyle na dzis bo od czegos trzeba zaczac :) za odpowiedzi dziekuję

Gość guyt8o
a ile jestes po porodzie?

2 lata :((( i musze cos z tym zrobic mam 171 i waze 120:O a co najlepsze przed ciaza wazylam 108 (zawsze bylam gruba astma tarczyca i te sprawy) przy porodzie wazyla 145 kg! mialam cesarke i miesiac po porodzie schudlam te 45 kg strasznie sierozchorowalam pocilam sie chyba z 3 litry dziennie pozniej doszlam do siebie i ocywiscie zostalam skazana na siedzenie w domu (mieszkam w uk) nie mam tu nikogo kto by mogl opiekowac sie moja corka i tak sie zaczelam obzerac mniej ruchu i doprowadzilm sie do stanu potwora ale wiem ze potrafie schudnac bo kiedys juz mi sie to udalo dlatego zaczne stosowac drastyczna diete z tego calego zalamania z waga zaczelam wymiotowac po jedzeniu teraz juz sie troch uspokoilam ale jeszcze sie zdarza a nie chc przegrac zycia a nikt mnie nie wspiera tylko gada taka ladna dziewczyna wez sie za siebie w koncu :(