Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hndnhlcd

Do ładnych dziewczyn, co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość hndnhlcd

Powiedzcie mi jak to z wami jest zauwazyłem że ładne dziewczyny bez żadnych większych problemów spławiają przeciętnych facetów można powiedizeć że patrzą na nich jak na jakiś dziwaków że wogule takie podszedł zagadał czy też chciał zatanczyć na dyskotece znowu jak facet jest przystojny to po co ma się starać o taką ładną dziewczyne skoro to o niego wszystkie się naokoło starają ... To z kim wy wąłściwie jesteście? Chyba przez pół życia same a potem jak już uroda wygasa to bieżecie takiego przeciętniaka.

Gość Ta dorota
Ja jestem ładna a jakoś mnie przystojni podrywją sami

Gość traffka24
ja jestem ladna , przynajmniej dozo osob tak uwaza . Kiedys poderwałam jednego przystojniaka , puzniej sie w nim zakochałam i mnie zostawił bo był przystojny a przystojny to musi laski zmieniać jak rekawiczki

Gość hndnhlcd
No właśnie to z kim wy jesteście przeciętny beee na brzydkiego nie zwracacie uwagi a przystojni się wami zabawiają albo was zdradzają bo zawsze się znajdzie jakaś przeciętna na szybki numerek a dla nich z tym nie ma problemu żeby taką przeciętną wyrwać

bez przesady. osobiście nie chciałabym ładniejszego faceta ode mnie :D:D A jesteśmy z tymi, którzy zauroczą nas swoim wnetrzem :)

Gość traffka24
po co komu przystojny facet , jak taki moze mieć co chwila inna i to piękną , po co takiemu rutyna ... przystojni sie na nic nie na daja chyba ze na jeden numerek po pijaku , potem pujdzie taki zapatrzony w siebie dupek do innej a kobieta bedzie cierpięć . I pewnie dziala to tez w droga stronę ... Chociaż ja taka nie jestem - jestem ladna ale nie wykorzystuje tego

Gość traffka24
chociaż moze tez być tak że dla jednej laski bedziesz brzydakiem nie watym nawet jej spojrzenia a dla innej bedziesz przystojniakiem .... bo to jest wszystko takie skomplikowane ... kto to wogole wymyslil kazdy powinien miec mozliwosc byc z kims kto mu sie podoba heh :P

Gość aaaaaaarwena
kocham ten kafepodzial ludzi na ladnych, brzydkich, przecietnych hesus przeciez ten swiat jest tak oderwany od realnosci jak jeb twoja mac :D

Gość hndnhlcd
To jakich wybieracie ?

Gość squirelll23
Ja wybieram takich którzy mają coś w sobie często przeciętni mogą nam zawrócić w głowie bo są zabawni potrafią się fajnie ubrać są inteligentni itd.

Gość traffka24
przystojnych , przystojny najpierw cie zauroczy wyglądem a puzniej mozna pokochać jego wnęcze a jak podejdzie brzydki to nie ma cie czym zauroczyć i nie dotaje szansy na pokazanie swojego wnecza

Gość hndnhlcd
traffka czyli wolisz z przystojnym niż z fajnym przeciętnym?

Gość traffka24
no jakoś tak mam ze mi sie tylko przystojni podobaja ,

Gość traffka24
z fajnym przeciętnym to moge sie zakumplować :P

Gość maziaaaaaaa
A ja mam faceta na ktorego bym wlasciwie nigdy nie spojarzala ale kocham go nad zycie. :) i nie zmieniłabym go na innego. ;) Widocznie trafiasz na puste laski albo faktycznie jestes oblesny :)

nie musi byc "przystojny" tylko musi mi sie podobac, a wiadomo ze gusta sa rozne. osobiscie nie przepadam za idealami co do wygladu, tylko cialo musi miec niestety fajne, zadnych brzuchow czy chuderlakow.. a poza tym duze poczucie humoru i dystans do siebie.

Gość FastFucker
Zdesperowana, to pytanie do ŁADNYCH dziewczyn a Ty wyglądasz jak wnusia Bazyliszka :)

Gość hndnhlcd
Ja uważam że zdesperowana ma rację, a tak wogule tu nie chodzi o mnie tylko mówię tak ogólnie jak ja to widzę ale naprawdę zauważyłem że jest bardzo dużo ładnych polek nie wiem czy to przez kosmetyki czy poprostu mają takie rysy twarzy jako słowianki ale naprawde nawet te przeciętne mają coś w sobie, tylko zauważyłem że te ładne to żyją jakby w swojm świecie, nie wiem czy wogule facetom się by chciało męczyć żeby taką wyrwać nie mówiąc już o czymś dalszym typu poważny związek itd.

Gość nadpobudliwaona
Bo polki mają opinie najpiękniejszych na świecie ;)

Gość alabala
co wy chcecie od Zdesperowanej? Ma ładną buzię, tylko zdjęcie niekorzystne. Podobają mi się przystojni mężczyźni, ale raczej nie wybieram sobie takich na partnera tylko ze względu na ich piękną facjatę. Moi dotychczasowi mężczyźni pociagali mnie fizycznie i mieli interesujące charaktery. Wiem, że dla większości byli takimi przeciętniakami, ale dla mnie nie- bo po prostu dobrze się czułam w ich towarzystwie i właśnie to było dla mnie atrakcyjne :)

Gość alabala
hndnhlcd Teraz zaprzeczasz sam sobie, mówiąc, ze nie wiesz czy faceci chcieliby zarywać do ładnych dziewczyn, bo to męczące. To co, idziecie na łatwizne i bierzecie te mniej skomplikowane, proste "przeciętniaczki"?

Gość hndnhlcd
Nie ja lubie takie które mają coś w sobie i nie muszą być nie wiadomo jakie ładne ja mam się rpzedewszystkim dobrze czuć z dziewczyną a nie latać koło niej i myśleć ile jeszcze bedziemy razem albo czy ona czasmi już nie myśli o innym a pozatym takie ładne chyba są też nudne na duższą mete

Gość alabala
bardzo przykry stereotyp= kobieta ładna- kobieta pusta. kobieta przeciętna- mądra, wartościowa Szczerze mówiąc zauważyłam taką prawidłowość, że ludzie dobieraja sie najczesciej w taki sposob- ładna dziewczyna + przeciętny chłopak i na odwrot. nie znam żadnej pary, gdzie kobieta byłaby piekna i facet przystojny. jak brad pitt i angelina

Gość hndnhlcd
Ja znam takie pary ale zazwyczaj nie przetrwały one zbyt długo chyba jest to z powodowane tym jak już wcześniej mówiłem że przystojny facet jest sam podrywany nie musi się starać a uwież mi że nawet przciętna dziewczyna jak umie podrywać to odbierze takie ładnej dziewczynie przystojnego faceta. W druga strone też tak jest że ładna dzeiwczyna jest z przeciętnym facetem bo taki się bedzie o nią dwa razy bardziej starał.