Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusia.ka

Potrzebuję pomocy Mam Słodkich Bliźniaków

Polecane posty

Gość martusia.ka

ANKIETA DLA MAM SŁODKICH BLIŹNIAKÓW smile Jestem położną będącą w ciąży bliźniaczej, która pisze pracę magisterską nt. Przydatność ultrasonografii w rozpoznaniu i prowadzeniu ciąży. Poniżej znajdziecie Panie krótki kwestionariusz na temat ciąż mnogich, który jest całkowicie anonimowy. Wypełnienie go zajmie zaledwie kilka minut. 30 kliknięc myszki. Będą to cenne informacje, które pozwolą uzupełnić statystykę ciąż mnogich o ważne dane. Dziękuję serdecznie za czas poświęcony na wypełnienie ankiety smile Ankieta posłuży mi do opracowania wyników do pracy magisterskiej oraz dla własnych przyszłych doświadczeń smile Adres ankiety: Tekst linka docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFQ2NkxSTGdGYklwOElqZXlodWZnLWc6MQ Otrzymałam już od Was 9 odpowiedzi i czekam na kolejne... obiecuję pochwalić się wynikami smile

Gość O jak to dziwnie się
złożyło że i pracę magisterską piszesz na ten temat i w brzuchu nosisz dwójeczkę :D...obstawiam że prawdą jest jedynie to że piszesz pracę magisterską a to drugie ma zbliżyć resztę pań w mnogiej ciąży tak by mmiały większą ochotę na wypełnianie ankiety.... Wstydziłabyś się kłamać paskudnico! ;)