Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Motylek111

długoterminowe odchudzanie ;)

Polecane posty

Czyli ważysz już nie najgorzej :). Teraz tylko kilka kilo, żeby sylwetkę wymodelować i luzik :)

no wyglądam już w sumie ładnie, bo noszę rozmiar 38 ale wiesz jak jest... apetyt rośnie w miarę jedzenia. ciągle mi się wydaje, że jestem gruba i cóż zrobić. mogłam robić zdjęcia swojej sylwetki co miesiąc i miała bym porównanie.

Znam ten ból, ale jak osiągnę docelową wagę 47- 48 kilo to basta ;) Jednak ja na diecie 1000 bez problemu do końca życia mogę być, a ćwiczenia też kocham więc będę musiała się przemóc by troszeczkę więcej jeść ;)

ja się nie mogę doczekać końca odchudzania, i już jeść tak aby utrzymać wagę. ale kiedy to będzie...

Witam ;) ja mam dzisiaj w domu rodzinny obiadem i mam małe zamieszanie..ale nadrobię to po południu ;-) sobie ugotowałam kaszkę troszkę piersi z kurczaka i suróeczka z pomidora i ogórka-pycha ;) po obiedzie spacerek i ćwiczenia. Ja to w ogóle jestem mała.mam 163 cm wzrostu ;) zazdroszczę wam dziewczyny efektów ;) ale to właśnie mnie motywuję..tylko boję się ze jak skończycie dietę to ja zostanę tu sama ;(

A jak wam niedziela mija? ;) ja jestem już po obiadku a teraz pędzę trochę poćwiczyć ;)

Ja już po serii brzuszków i po ćwiczeniach na orbitreku ;) teraz idę coś zjeść-a mianowicie miseczkę kiślu..mój topik chyba obumiera ;( Może ktoś się dołączy??

Przez moje obowiązki nie mam czasu zbytnio pisać przez co mój topik upada.. ;( podziwiam inne topiki i wytrwałe osoby..ja dzisiaj mam koszmarny dzień..ograniczam jedzenie a ubył mi tylko kilogram..przez to wszystko zapanował nade mną wilczy apetyt.. jadłam wszystko co popadnie-przede wszystkim słodycze..sama chyba nie dam sobie rady..a inne topiki które są długo to już zgrane towarzystwa ;(

Gość Alicja Serafinowicz
Zawsze powinniśmy pamiętać, aby odchudzanie opierało się na zbilansowanej diecie i aktywności fizycznej. Możemy też wspomóc pracę organizmu; zielona herbata, guarana, grejpfrut, cykoria czy herbata Yunnan to tylko niektóre ze znanych roślinnych wyciągów wspomagających odchudzanie. Stosować je wszystkie możemy w całkowicie bezpiecznych preparatach Elavia Intensive i Elavia Anti Yo-yo opartych wyłącznie na naturalnych roślinnych wyciągach tradycyjnie zalecanych na odchudzanie. Zapraszam Was do sprawdzenia składu preparatu oraz do pytań, na które chętnie odpowiem. Pozdrawiam, Alicja eRzecznik marki Elavia 4321 Slim