Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbutwiała sosna

Co myślicie o tatuażu w takim stylu?

Polecane posty

Gość zbutwiała sosna
Gość zbutwiała sosna
To będzie mój pierwszy, więc na pewno nie dam się spartolić. Marzę o tatuażu juz od podstawówki, i jak ktoś to zniszczy to go zabiję - uprzedzę o tym tatuażystę :) który będzie wybrany w ramach castingu :D

Gość są ohydne i szpecące
:o 🖐️

Gość zbutwiała sosna
Nie dam! Jak spartolą to zagryzę! :D

Byś musiała poszukać takich co specjalizują się w tym. Ale no widzisz, dla wielu osób w ogóle tatuaże są szpecące i głupie, a taki dość odważny jest, wiec nie spodziewaj się zbyt wielu przychylnych opinii.

ja mam właśnie lekkie wątpliwości co do umiejscowienia - zrobione na żebrach/talii mogą stracić na uroku bardzo szybko (kobiety mają jednak większe ograniczenia jeżeli chodzi o tatuowanie).

Dokładnie, Wilczyca. Przy czym tu nie chodzi o opinie osób, które negują estetykę tatuażu z samego założenia. Wielu krytykantów nosi się natomiast w stylistyce, którą ja osobiście uważam za fatalną. Nie lubię np. u kobiet tyłka w samych legginsach, silikonowych cycków i brązowego podkładu na kilka centymetrów... a to podobno takie ładne.

Gość zbutwiała sosna
Akurat w moim wypadku wszystko mi idzie w tyłek (jeżeli już gdzieś idzie) a w tych okolicach pozostaję niezmiennie chuda, więc z sylwetką raczej nie będzie problemu :)

Gość nieapetyczne, mozna sobie
cos takiego namalowac na tydzin dla jaj, ale nie na cale zycie. To samo zdanie mam zreszta o wszytkich tatuazach. Pretensjonalne paskudzenie wlasnej skory .

Jakbym miała wybierać to nr 1 jest najlepszy. Ja mam na plecach wytatuowaną modliszkę:) Po prostu zależy kto co lubi.Tatuaż ma być dla Ciebie a nie dla innych na pokaz.

Gość zbutwiała sosna
Nikt mnie podziwiać nie musi, sama będę się podziwiać :) a pytam z czystej ciekawości

Gość zbutwiała sosna
Plecy raczej średnio mi odpowiadają, ramię może być, ale na żebrach mi się najbardziej podoba :)

to pozostaje uprzedzić, że będzie bolało i życzyć wytrwałości. Pochwal się jak już zrobisz :)

Gość zbutwiała sosna
Ciąży nigdy nie planowałam :) Wiadomo, mogę zmienić zdanie, ale to już wtedy będę się martwić. :P

Gość zbutwiała sosna
Oczywiście nie omieszkam się pochwalić :) Tatuaż powstanie na 100%, najprawdopodobniej na wczesnej jesieni :)

Błogosławię Ci, dziecię. ;) Moor, nie strasz koleżanki bólem. Nie jest tak tragicznie, jeśli idzie o żebra. Swój tatuaż w tych okolicach miałem rozbity na trzy sesje i po pierwszych pięciu minutach nie ma większego problemu. Jedynie posmaruj się lekko maścią z dodatkiem lidokainy na pół godziny p/zabiegiem.

Gość zbutwiała sosna
Spoko, ból mi nie straszny, jedynie w wykonaniu dentysty :D

Gość zbutwiała sosna
W porównaniu do dentysty (u którego nigdy nie miałam znieczulenia) każdy ból będzie przyjemny, nie muszę sobie tego wmawiać :D A chwalić się będę pewnie wszędzie i każdemu, więc raczej tego nie przeoczycie :)