Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jetron

Dlaczego dla kobiet liczy sie tylko sytuacja finansowa partnera?

Polecane posty

Gość goska287
Zreszta co to za facet ktory wyzala sie na babskim forum? Ciota. Zdobadz dobry zawod, zarabiaj przyzwoite pieniadze, to bedziesz mial kobiete. Proste.

Gość mloda mama 2011
z cieniasem..... i teraz jestem sama z Malutka .....bo on leszczem jest.........

Gość fakfak
wszystko fajnie tylko, że facet też patrzy na sytuację finansową kobiety, bo w przeciwieństwie do wielu kobiet facet kombinuje czy jeśli on straci pracę to czy ta kobieta zarobi na utrzymanie rodziny, to jest jak najbardziej zdrowe podejście

Cóż, tu właśnie widać wybitne różnice w poziomie inteligencji. Również tej emocjonalnej. Albo materializm, albo wspólne życie w nędzy. Powodzenia w dalszych skrajnościach, bo przecież nie sposób pogodzić satysfakcjonującego emocjonalnie związku z godnym (tak, godnym niekoniecznie znaczy mega-luksusowym) życiem, nieprawdaż?

Gość fakfak
" z cieniasem..... i teraz jestem sama z Malutka .....bo on leszczem jest........." może on i jest leszczem, więc Ty coś zrób w kierunku żeby żyło się Wam lepiej

Gość mloda mama 2011
mi i jemu ...? ZAL chyba mi i corce NAM jest dobrze a leszcz zawsze bedzie leszczem....................

"może on i jest leszczem, więc Ty coś zrób w kierunku żeby żyło się Wam lepiej" No, pięknie. Nie bronię pani wyrażającej się w taki, a nie inny sposób, ale to może jeszcze ona ma nieroba utrzymywać?

Gość mloda mama 2011
to tylko facet jak mu sie cos nie podoba to spierd.....gdzie pieprz rosnie i juz niema go...........................i nic go wiecej nie interesuje.......ooooon byl leszczemm ooooooooooooooo on byyyl lesczzem..........

Gość ghrrrhhrr
Facet, który ma kasę, której sam się dorobił tylko zyskuje w oczach kobiety, która go uważa wręcz za herosa :P Ma pewność co do jego zaradności i nie obawia się o przyszłość, uważa go za samca alfa. Władza bardzo kobiety pociąga, a jak wiadomo to w tych czasach pieniądz=władza. Nie uwierzę, że jakaś kobieta mająca do wyboru pewnego i bogatego faceta oraz zrzędzącego biedaka wybierze to drugie :D

Gość mloda mama 2011
leszcz zawsze zostanie leszczemmm oooooo do konca juzzzzzz leszczeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem.........

Gość trzeba przyznac ze
samopoczucie wam dopisuje skoro marzycie ze jak ktos bedzie mial kase to wezmie sobie taka sciere jak wy kurwy z burdelu sa znacznie tansze a oferuja to samo a nawet wiecej a cala reszte forsy mozna wydac na pozyteczniejsze rzeczy i rozrywki niz rozwydrzona scierka ktora mysli ze jest nie wiadomo kim i ze ktos ja bedzie utrzymywal

Gość mloda mama 2011
vac dokladnie zajme sie dzieckiem, zarobie, na dom, posprzatam, ugotuje, wieczorem cos fajnego na dobranoc wymysle a ty sobie leszczuj..............phi

Gość fakfak
"Teraz się boję o to panicznie zanim założę swoją rodzinę muszę mieć STABILNĄ sytuację." czyli......?

Gość mloda mama 2011
nie bo to ja jetsem 24/24 z corka, ja ja ucze, myje, bawie sie, przebieram, puiore, gotuje i KOCHAM najmocniej na swiecie i jakbym miala miec drugiego leszcza to juz wole bys sama do konca zycia........a co do werzucania kobieta z wiekiem madrzeje, naiwna bylam

nie chcialabym byc niegrzeczna > to tylko forum, na którym sfrustrowane jednostki wylewają swoje żale, bo nie potrafią wziąć się w garść. Stąd taka forma, zapewne. Przy czym większość tych "materialistek" skończy z facetem o niżej, niż przeciętnej stopie życiowej, bo z podobnym nastawieniem każdy samiec z klasą (nie mylić z "kasą") ucieknie w oka mgnieniu.

Gość goska287
Na szczescie sa panowie, ktorzy chetnie utrzymuja swoje kobiety:)

Gość zawsze grzecznie
co niektórzy by tutaj sobie drugą dziurę w dupie zrobili za 1 zł, materialiści :D:D:D 🖐️a poropo tematu trzeba umieć na siebie zarobić a nie być na łasce Pana lub Pani hahahahaha :D:D

Gość mloda mama 2011
facet ktory zostawia kobiete ktora jest w ciazy iu zmyka do innej to leszcz............................................................a wiec nie nie byla to moja wina idac twoim tokiem myslenia to pewnie byla a nie jej czy jego lafiryndy

Gość zawsze grzecznie
młoda mama ... ale wiesz co? nie dziwie sięże ciebie zostawił, naprawde się nie dziwie :D:D:D

uwazam ze wiele rzeczy mozna zauwazyc wczesniej. ale moze jestem na tym punkcie przewrazliwiona bo sama faceta przeswietlam i jakos nadal nie moge zdecydowac sie na slub a bo noz cos... coz jezeli przed jego zagraniem uwazalas ze to TEN, nie mialas zadnych watpliwosci i widzialas wspolna starosc to wspolczuje ze zostalas tak zraniona. jednak nie zrazaj sie. co do twojej winy nie chodzi mi o rozpad zwiazku a jedynie o nie widzenie (?) pewnych rzeczy co jest nagminne. ale to tylko teoria, moja wlasna prywatna. show must go on.

Facet, który zostawia kobietę w ciąży to idiota podwójny, ponieważ nie pomyślał nawet o zabezpieczeniu p/ciążą, a co dopiero stabilizacji. Tutaj natomiast niespecjalnie wiem, dlaczego Ty postanowiłaś rozmnażać się z takim materiałem. Tak, jak pisze jedna z niewielu normalnych w tym temacie - nie chcialabym byc niegrzeczna, facet powinien wiedzieć, na co się pisze. Zapłodnił to niech chociaż interesuje się dzieckiem. Ja rozmnażać się nie zamierzam, więc jak gdyby ten problem mam z głowy. ;)

Gość fakfak
"Ja rozmnażać się nie zamierzam, więc jak gdyby ten problem mam z głowy." a jednak ten temat mocno zawładną Twoimi myślami:)

Bo dobija mnie schematyczne myślenie sortu "kochać nie musi, ważne żeby miał kasę", albo przeciwieństwo "jestem facetem, chcę mieć rodzinę, ale niech kobieta na to zarobi, bo mnie się nie chce".

Gość zawsze grzecznie
a te co tutaj piszą, że liczą na finanse faceta pewnie żyją na granicy ubóstwa, sama na siebie nie zarobi więc szuka faceta z kasą bo zazdrości kobietom, które teraz wypoczywają w Dubaju :D:D:D przegraliście życie, nigdy nie zobaczycie Dubaju :D:D:D