Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jetron

Dlaczego dla kobiet liczy sie tylko sytuacja finansowa partnera?

Polecane posty

Gość goska287
Ja nie ukrywam, ze malo zarabiam i finanse faceta maja dla mnie znaczenie

Gość zawsze grzecznie
goska287 to pomyśl jak zarobic więcej, żeby nie był na czyjeś łasce, bo to najgorsze co może być :o

Gość goska287
Ale ja uwazam ze to facet powinien pomyslec, a nie ja za niego

Gość zawsze grzecznie
goska :D:D:D szkoda słów spadam stąd, jade na zakupy ZA SWOJE PIENIADZE, a nie za faceta 🖐️

Gość goska287
To facet jest jednak glowa rodziny. Poza tym co w tym dziwnego, ze majac do wyboru faceta z kasa i faceta bez kasy wole tego z kasa?

Triple facepalm z podrygiem. Faceci nieroby, mentalne prostytutki i laski, którym nie chce się myśleć. Poszedłem sobie, bo brak mi już słów. nie chcialabym byc niegrzeczna > pozdrawiam, gratuluję zdrowego podejścia i życzę szczęścia wraz z przełamaniem wątpliwości ślubnych. ;)

Gość ziibi
gośka : na showup-ie takie wołają :żetony panowie ,żetony ...

Gość goska287
nie wiem co to jest showup

Gość dbssvsdsds
nie czytalam calego tematu, wiec odpowiem tylko na pytanie. Pare lat temu nie zwracalam uwagi na zasobnosc portfela u partnera...niestety to sie zmienilo i zycie mnie nauczylo....teraz wiem, ze owszem milosc jest wazna ale kasa najwazniejsza!!

dziekuje i licze ze jeszcze kiedys sobie podyskutujemy :P moja znajoma tak sie naciela;p chwalila sie jakiego ma bogatego faceta ile przelal jej na konto itd itd. zaliczyli wpade, po czym okazalo sie ze gosc dorobil sie za granica praca sie skonczyla a oszczednosci szybko topnieja :)

nie chcialabym byc niegrzeczna > indeed. Przez większość dnia w pracy nie mam co robić, więc pewno gdzieś tu wrócę. ;) Jeśli znajoma chwali się bogactwem faceta to współczuję poziomu. W Twoim przypadku jednak śmiem twierdzić (na podstawie tego, co pisałaś), że nawet, jeśli Twojego wybranka spotka jakiś kryzys w pracy to szybko stanie na nogach. Gorsze chwile dopadają każdego, ale mentalność to mentalność. Do przeczytania kiedyś, gdzieś. ;)

Gość zukier
Nie musisz zarabiać, a nawet możesz być na utrzymaniu kobiety/żony. Są takie teraz co dygają na chłopa. Zależy czy chcesz być głową rodziny czy nie.

Gość ziibi
gośka: to taki portal z kamerkami na żywo .Jak masz fajne ciało to w mig znajdziesz sporą widownię i zarobisz na tym .

Gość goska287
eee to nie dla mnie, choc cialo mam ladne:)

Gość ziibi
gośka: masz fajne ciało to pora to wykorzystać i zarobić na tym jakąś walute

Gość goska287
tylko dziwki zarabiaja cialem:)

Gość ziibi
gośka: poznając bogatego faceta też musisz iść na pewne ustępstwa i robic co on chce ...

Gość goska287
tak, ale to jest moj facet, a nie pokazywanie sie w jakichs kamerkach stadzie napalonych koniobijcow:)

Gość Stereotyp autorze,
Skrajne uproszczenie w kyorym jednak zawiera sie ziarnko prawdy Kazdy czlowiek w glebi serca, niezaleznie od plci, pragnie zbudowac wartosciowa osoba trwaly zwiazek oparty na glebokim uczuciu ALE poniewaz zycie to nie bajka oczywiscie istnieja pewne kryteria selekcyjne potencjalnych kandydatow z ktorych uroda oraz sytuacja finansowa sa dosc istotnymi. Jezeli, dajmy na to, jakas kobieta nie spelnia minimalnych standardow estetycznych przyjetych przez konkretnego faceta to chociazby jej charakter byl zniewalajacy a serce szczere to on i tak odrzuci ja na wstepie, ewentualnie zaszufladkuje jako zwykla kolezanke, TAK TO JEST NIESPRAWIEDLIWE ale trudno oczekiwac od mezczyzny aby zdecydowal sie przejsc przez zycie z osoba ktora go nie pociaga I ANALOGICZNIE zadna dziewczyna ktora ma inna mozliwosc nie zdecyduje sie zwiazac swych losow z leniwym, niezaradnym, biedakiem nawet jesli jest on wyjatkowo bystry i uroczy z obawy, ze w przeciwnym wypadku jej zycie bedzie wieczna szarpanina od pierwszego do pierwszego na wyjatkowo niskim poziomie co tylko rodzi wewnetrzne konflikty i zabija kazde uczucie (ale tez i malo ktora, o ile nie zyje w skrajnej nedzy, zdecydowala by sie wyjsc za maz TYLKO I WYLACZNIE dla pieniedzy, wbrew pozorom)

Gość Młoooodyy
Hej kobiety zgadzam sie z wami w 100% Szukajcie za mezow kogos na poziome. Moja mama zwiazala sie z Wiesniakem i Biedakiem i co? jajco wlasnie siedze glodny :S niech to bedzie dla was przestroga nie wiazcie sie z Zerowcami chyba ze chcecie by waszez dziecko siedzialo glodne, tak jak w tej chwili ja?