Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuskaa.

tanie wczasy - propozycje

Polecane posty

Gość mamuskaa.

Witam. Nie wiedzialam gdzie sie zwrocic, wiec pisze tutaj. Czy ktoś moglby mi polecic jakies tanie wczasy, może być morze choć jak jakaś tania oferta za granicą to też nie pogardzę. Ale mowa o naprawdę tanich ofertach, ponieważ zarabiam 1200 miesiecznie i ciezko za taka wyplate wyjechac na luksusowe wczasy. Chciałabym całą rodziną, jest nas 4 razem ze mną. Dzieci lat 17 i 18, wiec na znizki nie mają co liczyć. Poda ktoś atrakcyjną propozycję?

Gość mamuskaa.
proszę...

Gość mamuskaa.
czy tylko mnie nie stać na wakacje, że nikt nie potrafi polecić jakichś tanich? :(

Gość mamuskaa.
dlaczego nikt nie chce pomoc? na inne tematy wszyscy odpisują, tylko na moj nikt.. a dla mnie to naprawde bardzo wazne. dlaczego ludzie nie są chetni do pomocy?

Gość ks0
chcesz leciec za granice za 1200zeta miesiecznie ? to nie w polsce :)

Gość sdgfdsgfds
Mogłaś odkładać 150 zł z każdej wypłaty :classic_cool: Dodam jeszcze, że dzieci w wieku twoich dzieci nie przepadają za wakacjami ze starymi :D

Gość mamuskaa.
no wlaśnie, ze chca na ostatnie wakacje z rodzicami, pozniej już beda jezdzic ze znajomymi. Mogłam, ale nie zrobilam tego. Dlatego teraz szukam taniej oferty..

Gość ghrrrhhrr
Nad polskim morzem jest ponoć drogie. Tanio jest np w okolicach Augustowa, a jeszcze taniej by było w jakichś miejscach agroturystycznych na wioskach. Np. jak kiedyś z klasą się jechało na biwak to nocleg w domku kosztował może z 5-10zł. Poprzeglądaj strony internetowe z reklamującymi się ośrodkami

Gość mamuskaa.
przeglądałam, ale same drogie się ogłaszają, wiec pytam tutaj, bo może znajdzie się ktoś kto ma namiary na kogoś kogo nie można znalezc w internecie. Nie wymagamy luksusów, ale też żeby to nie był namiot..

Gość mamuskaa.
i jak?

zobacz sobie na gruperach itd ja ostatnio bylam w albanii za 900zl/os na 12 dni. bylo swietnie. polecam wczasy z zu ways (wakacjedlastudenta.pl) i nie sa to oferty tylko dla studnetow. jak komus mowilam z ejade do albanii to bylo- o matko do tych dzikusow????? a ja nie dosc ze wrocilam to jeszcze swietnie sie bawilam i na organizacje na prawde nie moglam narzekac

Gość mamuskaa.
dziękuje Ci. zaraz zobaczę. :)

Gość mamuskaa.
no wlasnie. czy tu nie ma zadnych oszustw? bo to az za tanio. nie chce sie wierzyc!

Gość mamuskaa.
a mozesz mi jeszcze powiedzieć jak to sprawdzic? jaka firma i czy jest zarejestrowana?

oszusci sa wszedzie. http://e-prawnik.pl/wiadomosci/informacje/jak-sprawdzic-biuro-podrozy-1.html ale mozesz zmniejszyc ryzyko. tak tanie wczasy nie sa wcale bajka- moj znajomy jezdzi prywtanie i np za kanary na 5 dni zaplacil ok 500zl. wyszukuje tanie loty np na raianer czy jakos tak do tego tanie prywatne kwaterki i leci.

Gość Eeerrr...
Nie musisz kupowac wczasow w pakiecie. Wybierz miejsce, gdzie chcecie pojechac, sprawdz ceny pociagow albo policz ile kosztowalby dojazd samochodem, osobno zarezerwuj noclegi w pokojach albo domkach campingowych. Tyle tego wszystkiego na internecie, trzeba tylko poszukac i pokombinowac.

Gość mamuskaa.
a na tym gruperze gdzie pisze jakie to biuro organizuje?

Gość mamuskaa.
ok. jeszcze raz Ci dziękuje.

Gość muminka00
Nie ma czegoś takiego jak tanie i dobre wczasy. No chyba, że komuś wystarczy paczka zapałek i namiot. Dobre biura podróży oferują wypoczynek w rozsądnych cenach ( za darmo umarło). Almatur ma bogatą ofertę wycieczek i wczasów za granią. Wyjdzie Cię taniej niż wakacje w kraju ;P To gwarantuję.