Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggjegjegje

burczenie w brzuchu dziwne, co to jest?

Polecane posty

Gość ggjegjegje

witam. Od czasu do czasu zdaza mi sie taka sytuacja ze po zjedzeniu obiadu moj brzuch oddaje takie dziwne odglosy , podobne jak do puszzcania bakow, tylko ze te "gazy" nie wychodza ze mnie, porpostu tak burczy. strasznie mnie to drazni bo jak kolo kogos siedze to moze sobie pomyslec ze niezla swinia jakas ze mnie. Nie czuje sie pelna, nie boli mnie brzuch, normalnie odczuwam glod, tylko poprostu to okropne burczenie.. Wie ktos co to moze byc ? Trwa to ok jakies 3h.

Gość ggjegjegje
ggg

Gość ggjegjegje
up

Gość wieczny korek
tez tak mam ale to ze mnie wychodzi... mysle ze to normalne... moze jesz szybko i polykasz powietrzE>?

Gość ggjegjegje
a ze mnie wlasnie nie wychodzi, to nie jest ani pierdnięcie, ani nie bekam, poprostu taki odgłos jakbym puszczala baka a to w brzuchu sie dzieje.. nie wiem nie wiem

Gość wieczny korek
nie przejmuj sie moze z czasem samo przejdzie , jak nie konczy sie salwą bąkow albo sraką to nie ma sie co przejmowac :P ew. mozesz brac espumisan albo ulgix wzdecia jak cI to tak bardzo przeszkadza

Gość wygląda na to
Według mnie, to są sygnały, że organizm sobie nie radzi z pracą jelit. To nie jest takie normalne, uważam, że powinnaś zwrócić uwagę na to, co jesz i obserwować po jakich pokarmach czujesz się dobrze, a po jakich ci burczy w brzuchu. Oczywiście będziesz wiedziała, czego masz unikać.