Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igiełka ..

Interpretacja snów,prorocze czy jak? Proszę , chociaż wejdź

Polecane posty

Gość igiełka ..

jak to jest z tymi snami? Niby w nie nie wierzę ale często się sprawdzają. Np moja chrzestna która zmarła gdy byłam dzieckiem śni mi się przed różnymi wydarzeniami. Ostatnio rok temu przed śmiercią krewnego telepatycznie porozumiałyśmy się, zrozumiałam tyle że ktoś bliski przed moimi urodzinami umrze. Faktycznie do urodzin od snu nie bylo daleko,raptem miesiac. Tydzien przed urodzinami zmarl najblizszy mi krewny. Śniła mi się też przed egzaminami itd. Kilka dni temu śniły mi się zęby tzn wypadały mi, takie dziwne kły miałam jak sie usmiechnelam,potem zaczely mi odchodzić doslownie jakbym miala je naklejone, ale wcisnelam je. Dzien pozniej mojej mamie śniło się że chodzę obok otwartej trumny z ciałem mlodej dziewczyny która zmarła ponad rok temu( córki mojej mamy dobrej koleżanki) i mama mówiła w tym śnie że mam na siebie uważać,że bała sie ze cos mi sie stanie zupelnie nie wiadomo czemu. Dodam że ta dziewczyna snila mi się raz, dosyc realistycznie - mówiła m.in że ludzie którzy ja oplakiwali na pogrzebie co widziała, teraz mają ją gdzieś. Że musiała umrzeć żeby mama mogła zyc(tak jakby zycie za zycie). Szczerze napiszcie, co te sny mogą znaczyć.

Gość igiełka ..
będe podnosić aż ktoś sie odezwie ..

Gość igiełka ..
up

Gość To ja Ci napiszę
że wypadające zęby wróżą śmierć w rodzinie. Nie wzięłam tego z sennika, tylko taki przesąd był przekazywany u nas w rodzinie przez pokolenia. Te przesady z pokolenia na pokolenie najczęściej się sprawdzają, a nie te głupoty z senników

Gość To ja Ci napiszę
Przepraszam, nie tyle w samej rodzinie, co w ogóle wśród osób, które znasz.

Gość igiełka ..
Też słyszałam ale mam nadzieje ze to sie nie sprawdzi ,niedawno stracilam przyjaciela :( a to ze mojej mamie na drugi dzien(nie mowilam jej o zebach ) snilam sie ja wokol trumny tej dziewczyny co moze znaczyc???

Gość igiełka ..
up

Gość Gajowy_ruchała
a mi sie snily czarne pajaki samica czarnego wielkiego pajaka byla jakby udomowiona jak chomik

Trumna-wewnętrzne pożegnanie z przeszłością; nowe plany można zacząć realizować dopiero po rozliczeniu się z minionym i pogrzebaniu go widzieć pustą: niepotrzebnie martwisz się o przyszłość z nieboszczykiem: zapowiedź nieszczęścia w małżeństwie albo innym związku ujrzeć w niej siebie: szczęśliwe zdarzenie w małżeństwie lub innym związku.

Gość igiełka ..
czytalam w senniku :) ale może jednak jest cos ponad sennikiem,może ktoś mial podobnie ? bo np wtedy gdy snila mi sie smierc bliskiego to oznacza co innego niz tak na prawde jest

Gość igiełka ..
ALE JA ZYLAM A TA DZIEWCZYNA MARTWA WE SNIE FAKTYCZNIE NIE ZYJE

Gość igiełka ..
up

Gość grata 2999
przestań zajmować się głupotami i zacznij żyć!

Gość igiełka ..
no ja nie wiem czy takie glupoty jak poprzednie sny sie sprawdzily i te rowniez ciekawe nie sa:/

Gość igiełka ..
nie będę pisać już bo własnie umarłam sny sie sprawdziły :( ale pięknie tu jest , jestem duchem

Gość igiełka ..
debilny podszywie wysil sie chociaz.

Gość igiełka ..
up

Gość igiełka ..
hej . dzisiaj znowu snily mi się zęby.. popsuty byl jeden czy to zbieg okolicznosci czy faktycznie moge spodziewac sie kolejnej tragedii ?:(

Gość przestań świrować
sny nic nie znaczą

Gość igiełka ..
wlasnie podobno te zeby sie sprawdzaja i boje sie tego chociaz chcialabym wierzyc ze nic nie bedzie

Gość jak o czyms myslisz
to jest duza szans ze ci si e to przysni, sny to nic innego jak ciag dalszy dziennych rozmyslan albo marzen, czasami sa absurdalne czasami bardziej realistyczne ale to tylko wytwor twojgo mozgu! Mozg potrafi tworzyc "filmy" ale zawsze jest to fabula, fikcja, tam nie znajdziesz zadnej prawdy.

Gość ostatni moheranin
Nie pozwól sobie wróżyć !!! http://gloria.tv/?media=283558 słowa Jezusa do Faustyny maja nawet potwierdzenie w bibli Napisz to: Nim przyjdę jako Sędzia sprawiedliwy, przychodzę wpierw jako Król miłosierdzia. Nim nadejdzie dzień sprawiedliwy, będzie dany ludziom znak na niebie taki. Zgaśnie wszelkie światło na niebie i będzie wielka ciemność po całej ziemi. Wtenczas ukaże się znak krzyża na niebie, a z otworów, gdzie były ręce i nogi przebite Zbawiciela, wychodziły wielkie światła, które przez jakiś czas będą oświecać ziemię. Będzie to na krótki czas przed dniem ostatecznym. to zostało przepowiedziane ze Europa powróci do neopogaństwa a było przepowiedziane 2000 lat temu ze będzie wyszydzany kościół apostazja w kosciele to sa znaki przed końcem świata http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mUp1fHpRFlQ