Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stupedwoman

Mezczyzna baran- jak go odzyskac?

Polecane posty

Gość stupedwoman

Nie odzywa sie do mnie od dwoch tygodni. Oklamalam go i...i wlasciwie nie wiem co teraz sobie o mnie mysli. Bylismy para przez kilka miesiecy, on mnie bardzo kochal, a teraz nie wiem. Nie odbiera tel. nie odpisuje na smsy. Boje sie, ze ma mnie juz gleboko gdzies abo nienawidzi. Jak przeprosic barana, a moze ktos mi powrozy?;) Czy moj baranek jeszcze do mnie wroci?

Gość plymouth
pomachaj czerwoną ścierą przed oczami... jesli to baran z pogranicza byka może się udać :classic_cool:

Gość stupedwoman
up

Gość gość
Ja odzyskałam dzięki urokowi miłosnemu (na magicznerytualy.pl)

Gość gość
daj dupy

Gość gość
po tylu latach spędzonych razem wielka radość wciaz sprawiało mi patrzenie w jej prześliczne oczy, słuchanie jej głosu, podziwianie jej słodkiego uśmiechu...Ale cóż...poznała innego i ja straciłem... moje życie zmieniło się w sen wariata...ale nie dałem za wygraną. Kolezanka w tajemnicy powiedziała mi że odzyskała chłopaka dzięki urokowi miłosnemu ze strony http://urokmilosny24.pl . Nie namyślałem się długo i też taki urok zamówiłem. I nie żałuję. Ona powróciła i znowu miedzy nami układa się świetnie.

Gość gość
Wiem jak boli rozstanie, sama tego doświadczyłam. Na szczęscie odzyskałam chłopaka, myślę, że pomógł w tym rytuał zamówiony u Mahasiaha na stronie http://magia-anielska.pl