Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o oo oo oo oo

Co myślicie o nastolatkach , które ubierają się wyzywająco ??

Polecane posty

Gość co o oo oo oo oo

Miniówka, szpilki 10-15 cm , ostry makijaż , cyc na wierzchu ,stringi , widac brzuch , kiedy taka kucnie widać jej dupe. Dziewczyny najczęsciej w wieku gimnazjalnym + średnia 14-19 lat. Coraz częsciej młodsze dziewczyny ,a raczej dzieci (?) ubierają sie w taki sposob , 11-12 lat a wygląda jak 18letnia kurva wymalowana fluidem z przeceny.

Gość Kingggggggggggaaa
Mnie się osobiście to nie podoba :/ ,

Gość tralalal lalala
jacy rodzice takie dzieci

Gość zbutwiała sosna
szczerze mówiąc mam je gdzieś :) w gimnazjum też byłam głupia (chociaż nie objawiało się to ubiorem), więc uważam, że każdemu może się przytrafić okres bycia kretynem w życiu :P

Gość fhghvvkjdnxm
zbutwiała sosna- tylko ze wiekszosc obecnych nastolatek to kretynki ,szmaty i kurwy. Są idiotkami i nimi beda zawsze

Gość terefererereer
Anglia wprowadza do sklepów zakaz sprzedaży sexownych ubrań dla dzieci i nastolatek, popieram

Gość fhghvvkjdnxm
to nic nie zmieni...

..no pięknie a miałam do Angli jechać...jutro zwracam bilet :):) co ja tam kurwa kupie golfy i dresy??????

Gość fhghvvkjdnxm
kupuj w sklepach w USA :) albo na stronie ioffer.com , alibaba.com - bezposrednio od Chinczykow mozesz dac zlecenie i podrobią ci KAZDY ciuszek , nawet te z pokazow mody :) Kiedys zamawialam kilka rzeczy , łatwo sie z nimi dogadac ,lepsze niz allegro.

Gość jhbfvjd
uwazam ze w duzej mierze to wina rodzicow.. skoro pozwalaja 12-latce ubierac sie w ten sposob. potem takie sa gwalcone i robia z siebie swiete. nawet dorosle kobiety nie powinny sie tak ubierac na co dzien a co dopiero takie dzieci... wyrosna na kurvy "bo to teraz takie modne"

Gość zbutwiała sosna
ee tam, na pewno są też normalne i na pewno niektóre zmądrzeją. Strasznie przeżywacie te nastolatki... :P

Gość Fama999
oj ja znałam taka co od 12 roku życia nosiła się wyzywająco strój na zimę kozaczki za kolano pończochy miniówka i krótka kurteczka :D dodam że dziewictwo straciła też mając 12 lat a jako 15 była już mamą :D