Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ??? :):)

Rowerek stacjonarny? Czy ćwiczycie na nim?

Polecane posty

Chcę sobie kupić by wyszczuplic nogi. Mam grube uda i łydki :( . Zawsze takie miałam:( no i czy po nim uda mi się coś z tych okropnych nóg zrzucić? Tylko nie chcę rozbudować sobie lydek i to mnie martwi . Bo jakby miały jeszcze przybyć centymetry w lydkach to bym się załamała.

Gość ;) anuska
Jeśli systematycznie będziesz jeździć to tak. Ja jeździłam 2 tyg. po 30 min codziennie i schudłam, spodnie luźne wskoczyłam w mniejszy rozmiar ;) a teraz mi się nie chce ;)

Gość Hermenegilga
Proponuję orbiterek.

Orbiterek niestety to już za droga sprawa. Właśnie rowerki widziałam w miarę przystępnej cenie. No cóż chyba jednak się skusze i kupię :)

Gość ;) anuska
No nie każdy może sobie pozwolić na droższy sprzęt a skoro ja schudłam na rowerku to i ty też schudniesz dodam że ograniczyłam słodycze ;) i udało się zejść o rozmiar niżej

Gość ;) anuska
A za taniego rowerka też nie ma co kupować, ja mam i przetarł się pasek przez co jest słabszy opór ale da się jeździć ;)

Gość ;) anuska
Leviatanku ;) ale mnie np.strasznie puchły i trzeba było dla zdrówka ;)

Nie sądzę żeby 37 cm łydka była seksowna niestety:( jak założe spódniczke to tragedia. Ogólnie dziękuję za odpowiedzi:) . Mam nadzieję że rowerek chociaż troszkę pomoże :) to już będzie coś :)

;) anuska -> no dla zdrówka to wskazane ;] ??? :):) -> jeśli nie masz nadmiaru tłuszczu na łydkach (a wątpię abyś miała tam cokolwiek tłuszczu) to rowerek nic nie da. a 37 w łydce to nie tak strasznie dużo

No niestety jest tam tłuszcz chyba bo jednak są takie "luźne" czy jak to określić .