Gość Jelkanise Napisano Maj 2, 2019 Warto wykorzystać do dekoracji ścian klinkier, np. z King Klinker. Można takie płytki położyć w miejschach szczególnie narażonych na zabrudzenia. Efekt bedzie fajny, a nie trzeba będzie też robić szybko remontu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vitold Napisano Sierpień 8, 2019 Ja zdecydowałem się skorzystać z usług profesjonalistów, bo w projektowaniu to ja jestem dobry, ale tylko w głowie, jak przyjdzie co do czego, to nie potrafię odzwierciedlić swoich myśli. Więc znalazłem firmę, która zrozumiała mój przekaz i zaprojektowała mi kuchnię tak, jak chciałem - Tim Meble z Warszawy. Wiem, że dobrze zrobiłem, zdając się na firmę, sam nie wiedziałbym, jak się do tego zabrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaflka13 Napisano Sierpień 31, 2019 Wielu użytkowników ma faktycznie rację, że maluje na biało. To ponadczasowy kolor tylko musi być do tego wybrana odpowiednia farba. Np. Śnieżka Kuchnia Łazienka. Pięknie kryje i potem w kuchni w ogóle nie ma problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arina Napisano Sierpień 31, 2019 Do kuchni jedyne co (bo każdy ma swój gust i robi jak chce), polecam malować farbami kuchnia łazienka. Naprawdę - nie ma grzyba, pleśni, łatwo ściera się plamy. Ja sobie nie wyobrażam kuchni z inną farbą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kira Napisano Wrzesień 10, 2019 Wielu producentów farb ma na swojej stronie propozycje aranżacji różnych pomieszczeń. Ja przy okazji remontów przeglądam porady i zdjęcia na stronie Magnata. Przy urządzaniu kuchni też się nimi inspirowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rittak 0 Napisano Wrzesień 19, 2020 ja kupiłąm piękne płytki w Cermagu - salon ma ogromny wybór także na pewno można znaleźć coś fajnego! ja jestem mega zadowolona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kattia 0 Napisano Maj 17, 2021 dokłądnie, bardzo fajnie wyposażony salon. nie tylko płytki ale i armatura! fajne szybkie zakupy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach