Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Stalam sie dobra, mądra, porządna, dbam o siebie i co? nie mam powodzenia!

Polecane posty

Gość kotka74-81
czkawka zajebista jesteś :-) teksty rewelacja usmialam sie thx

no nie desperacje nie :D wlasnie o tym mowie...moje kolezanki ciśnie na związek, a mi wystarczą spojrzenia:D ale co gorsza, jak jestem w autobusie i czuje sie niekomfortowo...to jakis przytojniak sie na mnie patrzy (a mi glupio na niego) z kolei jak mam dobry humor (% ) i patrze swobodnie bez tików nerwowych na ludzi to nikt mi nie odzwajemnie spojrzenia :( :O

może :O w końcu niewiadomo jakich dewiantów ziemia nosi :classic_cool: jednak wolałabym mieć nieruchomą twarz... żadnych drgnieć...

Gość Lemoniadowy
Twoim problemem nie jest Twój wygląd, ale Twoje podejście. Nie oszukuj sie...Jak byłaś zapuszczona jak poniemiecki bunkier to miałaś powodzenie samych nieudaczników. Dziś wyglądasz zapewne lepiej, ale niestety odstraszyłaś nieudaczników, bo Ci zawsze bedą startować do równie beznadziejnych dziewczyn jak oni sami. Niestety pomimo lepszego wyglądu masz potrzebę dowartoścowania się, przez co brakuje Ci pewności siebie. Wyglądem może i przyciągałabyś lepsze partie, ale dalej w środku jesteś tą samą zakompleksioną i niesśmiałą dziewczynką, a faceci to widzą. Pewny facet zawsze bedzie startował do pewnej siebie dziewczyny a wiesz dlaczego...bo, takie są bardziej sexy.

Gość GdzieJesteśPolsko?
Co to znaczy, że nie masz powodzenie? Chodzi Ci o to, że facet, z którym się powiedzmy mijasz na przejściu dla pieszych, nie ma utkwionego powłóczystego wzroku skierowanego w Twoje oczy? I to ma być brak powodzenia?

ale po czym widzą tą nieśmiałość? np. kroczę bardzo śmiałym krokiem po peronie metra :classic_cool: tyle,że w metrze są na ogół mało ciekawi...mojego exa poznałam jak byłam byle jaka... a on był i jest nadal świetną partią :( co on we mnie widział?

dokładnie o to mi chodzi! lubie jak na mnie patrzą :classic_cool: chociaż jednoczesnie boje sie tego i wstydzę.... czy bardziej powodzeniem jest to,że otwierają mi drzwi, przepuszczają itp.?

Gość GdzieJesteśPolsko?
Jestem facetem i uwierz mi, że jest co najmniej kilka powodów, dla których facet nie zawiesza na Tobie wzroku!

Gość Lemoniadowy
Po pierwsze nie spodziewaj się, że na ulicy zaczepi Cię facet i powie, że jesteś jego ideałem i chce Cię poznać. Z natury facet jak ma podejść do dziewczyny to jest to uczucie porównywalne do wyjścia na ring z 200 kg zapaśnikiem sumo. Strach przed odrzuceniem niestety najczęściej wygrywa...Na ulicy nie ma za bardzo przyzwolenia społecznego do tego typu interakcji. Spróbuj klubu...tam chłopaki są bardziej śmiali. Niestety obawiam się, że z powodu braku pewności siebie bedziesz chowała głowę w piasek przed każdym facetem, który bedzie chciał Cię poznać. Jest to moja indywidualna ocena...mam 99% skuteczności w poznaniu dziewczyn pewnych siebie i przebojowych. 0 % wśród tych właśnie niedowartościowanych, bo nie mam w naturze gadać przez pół wieczora o Tym jak świetne wygląda i jak jest wyjątkowa. To powoduje, że nie dostały ode mnie tego na co się nastawiły...potrzeby dowartościowania się moim kosztem.

Gość GdzieJesteśPolsko?
Trzy powody dla których facet na Ciebie nie patrzy, przez co wydaje Ci się, że nie jest Tobą zainteresowany z powody chociażby niskiej atrakcyjności: 1. Jest nieśmiały, boi się spotkać z Twoim spojrzeniem, stąd też błyskawicznie spuszcza wzrok, gdy tylko Ty rzucić w niego swoim onieśmielającym spojrzeniem. Powiedzmy patrzy na Ciebie wtedy, gdy Ty nie patrzysz, stąd wydaje Ci się, że po prostu Cię ignoruje co jest oczywiście nie prawdą. 2. Mężczyzna ma milion spraw na głowie. Musi załatwić na mieście to i owo, spotkać z tym o owym. Nie ma więc miejsca w jego głowie na panienki. Nawet jeżeli stanie na jego drodze seksowna kobieta, to przez wszystkie te sprawy do załatwienia zostania taka kobieta przyćmiona. 3. Mężczyzna jest zakochany po uszy i nie widzi świata poza tą jedyną. Z tego powodu ignoruje wszystkie kobiety, ponieważ jego myśli wypełnia jedyna kobieta, która zakrywa wszystkie pozostałe, również Ciebie.

no powod nr3 moglam wydedukowac...ale 1? myslalam że faceci są odważniejsi od kobiet :D chociaż...czesto ładni są wolni i nieśmiali..nie wiem czemu tak jest? ja z góry zakładam że przystojny jest gejem, zajęty albo za wysokiego progi na mnie :O może powinnam mierzyc niżej...? ale to takie nieprzystosowawcze...nie moge sie interesować kims nieatrakcyjnym dla mnie.. :O

Gość Lemoniadowy
Nieprzystosowawcze...dobre, muszę to wbić do swojego słownika. A na serio. Ani mi się wasz mierzyć niżej. Uroda, to rzecz indywidualna każdego faceta...A jak tam z figurą? Wybacz, jeżeli masz nadwagę to żadna fryzurka, makijaż, bodylanguage nie pomogą...

brzydzę sie nadwagą :O mam niedowagę niestety... ale robię co moge by zdobyc pare kilo, jem, ćwiczę... nie jestem deską :D no w klubach mam "powodzenie" nie bylo jeszcze tak żebym podpierała ściany (mimo że kiepsko tancze)

ale też to w klubie mnie nie dowartościowuje, wiem,że ci faceci są pijani...chyba raz poznałam jednego fajnego... ale zrobiłam coś tak głupiego że sie juz nie odezwał :D chociaż rozmowa była miła, a on taki przystojny...:( :O

Gość Lemoniadowy
Ja jestem w klubie najczęściej trzeźwy i jestem w miare przystojny...mam nadzieje, że to nie Ciebie spławiłem :-p I

Gość Lemoniadowy
Czkawka, która odbija się szerokim echem ;-) Przystojniak 180 cm z powalającym uśmiechem to ja

Gość Lemoniadowy
U mnie powodzenie ma ta, z którą ląduję w łóżku a rano robię pyszne śniadanie, ewentualnie biorę telefon a potem dzwonie...to jest powodzenie, a nie zaczepki naprutych gości

ja tez nie lubie naprutych gosci, wrecz mnie odrzuca jak kozaczą po alkoholu a na codzien szare myszki... ale wylądowac po dysce z obcym kolesiem/laską ...:O

Gość Lemoniadowy
a jestes chetna na seks??? bo ostatnio ciezko znalezc laske w klubie ktora dobrze ciagnie :)

Gość Lemoniadowy
Bywa czasem i tak, chociaż przyznaje, że to nie jest zbyt częsty proceder. Jednak trzeba się przynajmniej z raz na tą randkę umówić :-p

Gość Lemoniadowy
Jakiś Jełop się podszywa...bujaj wora Trolu

Gość Lemoniadowy
wiec moze sie spotkamy? mam wlasne mieszkanie...

Gość Lemoniadowy
Dobra ja zmykam Czkawka...Trole zaatakowały dyskusje. Powoddzenia Prawdziwy Lemoniadowy

Gość Lemoniadowy
Jebane podszywy... Czkawka czemu nie piszesz, myslalem ze cos miedzy nami bedzie. Smigam wlasnym autem, w seksie tez dobry jestem. Odpisz nie pozalujesz ;*