Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konwaliowy pokój

Jaki fluid?

Polecane posty

Gość Konwaliowy pokój

Jaki fludi polecicie dla osoby młodej o dosyć bladej? Proszę aby cena nie przekraczała 25 PLN

Gość nvnevnevnve
jaki masz rodzaj cery?

Gość nvnevnevnve
jesli tlusta , badz mieszana to polecam lirene city mat, w kolorze jasny 103. W rossmannie nie widzialam tego odcienia, tylko w mniejszych sklepach. Ja kupuje w malym sklepie wielobranzowym,http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12058 Jesli sucha to polecam http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11846 Na lato jednak moze lepiej nie uzywac podkladu.

jakieś z under20, ale te wszystkie tańsze kosmetyki są tłuste i zapychają pory, możesz potem cierpieć za parę lat nawrotem trądziku albo innymi nieprzyjemnymi sprawami. Lepiej zainwestowac i kupić podkład (jeśli już oczywiście musisz go używać), który nie zapycha porów, tutaj proponuję wszystkie apteczne serie (prócz pharmaceris, jest troche za "ciężki") . Sama używam artdeco z witaminami i minerałami, ale on też wykracza poza Twoją cenę :)

Gość lolipop5
lirene city mat - w srebrnej tubce! Innego juz nie uzywam, tylko trzeba go miec zawsze w zapasie bo jak to fluidy z pompka bardzo gwaltownie sie konczy:)

Gość ;) anuska
Ja też City Matt odcień 103 ale widzę że jest ciężko dostępny ten odcień kupiłam w necie. Idealny do chłodnej karnacji, to jedyny odcień który idealnie stapia się z moją skórą, tylko coś szybko się ściera ten fluid :(

Gość nvnevnevnve
under 20 nie polecam, wlasnie przez te kosmetyki dostalam tradzik w mlodym wieku. lirene city matt jest super.

Gość jhfftggk
Lirene City Matt szybko znika z twarzy. Przynajmniej w moim przypadku. Świetny za to jest podkład Pierre Rene Skin Balance. Ostatnio płaciłam 24 zł.