Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madlennn

ZĘBY WYRASTAJĄCE W DZIWNEJ KOLEJNOŚCI !

Polecane posty

Gość Madlennn

Witam mamy ! Moja córka za kila dni skończy 9 miesięcy. Dopiero od kilku dni coś zaczęło się dziać w buzi i zauważyłam małe białe punkciki na dole - super, ucieszyłam się, że wkońcu wychodzą jedyneczki i co najbardziej mnie cieszy to to, że idą bezobjawowo i bezboleśnie, ale... ... przedwczoraj jak ją karmiłam ziewła sobie otwierając całą buzię i zauważyłam w głębi coś białego na dole, pierwsze co pomyślałam, to że może to pleśniawka. Próbowałam jeszcze później zajrzeć, ale sobie nie pozwoliła. Następnego dnia znów to ujrzałam i nie dało mi to spokoju, więc poszłam umyłam porządnie ręce i sprawdziłam palcem i jeszcze się przyglądałam parę razy i tu mnie szokło, bo to jest ząb ! Czwórka, albo piątka, już taka znacznie wystająca, a ja tu niecierpliwie na jedynki czekam :| Czy waszym dzieciaczkom też się zdarzyła inna kolejność niż książkowa. To się chyba nie zdarza zbyt często ?

Gość mamam27
mój miał 1 górny i 1 dolny - miał też wszystkie 4ki a nie miał 2jek - wychodzą jak chcą

Gość maryska z belgii
A mojemu synowi najpierw wyszla jedna jedynka na gorze(wygladal komicznie)potem dwie jedynki na dole i dwójki na dole.

Gość ja wam powiem jaki numer u nas
mlody ma pol roku - i ma kły!!! same kły, czyli trójki, które powinny wyjść jako czwarte czy piąte w kolejnosci!!!

Gość ja wam powiem jaki numer u nas
nie musze mowic, jak on komicznie wyglada... maly wampir

pleśniawki na dziąsłach ? dobre :D mojemu akurat wychodziły tak jedynki dolne jedynki górne dwójki górne i 3 dolne (równocześnie) potem dwójki dolne 3 górne 4 wszystkie razem i 5 równocześnie w wieku 14 miesiecy miał już do piątek

Gość saleminkaa8 jak zwykle
wszystkie rozumy pozjadala. Powinnaś więcej czytać, a nie zdziwiłyby cię plesniawki na dziąsłach :P

Gość mama_mikolajka
u nas 3 wychodzą ostatnie

ja tez mam wampira.[pierwsze wyszly 1ki na dole potem 2ki na gorze.(teraz wybiły sie jedynki na gorze,ale slabo jej widac jeszcze)

Gość .jaa.
Mojej zęby zaczęły wychodzić dość późno bo w 11 miesiącu, najpierw górne 'dwójki, potem dolne jedynki, dolne dwójki, górne jedynki, czwórki i teraz górne trójki.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Twoja córka nie jest wyjatkiem, dzieciom bardzo czesto zabki nie rosna ksiazkowo