Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość white wine

Jak wasi męzowie reagują na kłopoty finansowe ?

Polecane posty

Gość white wine

Pytanie jak wyżej. Przejmują się ? próbują szukać rozwiązań czy uciekajką i stosują metode spychologi a wszystko zostaje na waszej głowie ? a może jest jakaś mama którejś z mam udało się zmeinić zachowanie meza tak by myślał i czynił ? Będe wdzięczna za komentarze.

Gość white wine
chyba złą pore wybrałam, miałam nadzieje że na jakieś rady względem finansowych piotrusiów panów...

Gość ja mam.......................
hej :) mój o finansach nie mówi tylko dusi to w sobie ale przezywa ze cos jest nie tak, ze nie potrafi utrzymac rodziny na poziomie, ale jego zwierzenia i przemyslenia dopiero usłysze po 2 piwkach w sobotni wieczor---raz sie nawet popłakał heh

Gość white wine
ddzieki za odpowiedz :) a czyni coś by tą sytuacje polepszyć ?

Gość gryczka
No niestety, nie pomogę. Mnie się trafił egzemplarz na wymarciu. Gdy popadliśmy w kłopoty finansowe zakasał rękawy i znalazł dodatkową robotę - nieważne, że ciężką i poniżej kwalifikacji - liczyło się dla niego tylko to, żeby rodzinę utrzymać. Teraz już jest OK, ale nigdy mu nie zapomnę tego, jak wspaniale się zachował. To po prostu prawdziwy mężczyzna :-) I szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie życia z facetem, który w obliczu problemów finansowych narzeka i zrzuca na mnie poradzenie sobie z tym.

Gość white wine
własnie on nie narzeka - on nic nie mówi. Na wszystko odpowiada nie wiem albo przestaje się odzywać. Podsuwam mu różne rozwiązania a on nic z tym nie robi. Woli nie myśleć, spychać wszystko na święte nigdy niż się zaangażować...