Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asamii

Jak odzyskać zdradzonego mężczyzne

Polecane posty

Gość Asamii

Ach do du*y jest być zdradzoną ale jeszcze bardziej do d*py jest uczucie, że się zdradziło kogoś komu na tobie zależało... Może wiecie kochani i kochanie czy jest możliwe zdobyć na nowo mężczyznę którego się zdradziło, to była tylko nie znacząca przygoda na nim mi dalej zależy... Jak sądzicie, pytanie głównie do mężczyzn, czy jest możliwe żeby mi wybaczył. To jest ogólnie dość skomplikowane, bo widujemy się nadal, ale teraz to głównie raz na jakis czas na seks... Rozmawiamy w miarę normalnie, ale on często wraca w rozmowach , a raczej kłótniach, do tego. No i warto jeszcze dodać, że on mnie też zdradził... potem ja jego... to było bardzo głupie, ale chciałam sie jakby, nie wiem zemścić, poczuć lepiej...(?) Ale po wszystkim wybaczyliśmy sobie, a potem wyjechał za granice i... wiem, że to nie usprawiedliwia niczego, ale czułam sie dość samotna... i dałam się ponieść po alkoholu niestety z kolegą, ale to była tylko jednorazowa przygoda, kolega również jest w związku... Niestety mój chłopak się o tym dowiedział... Może mieliście podobne doświadczenia? Może jakieś rady?? Proszę o pomoc, bo bardzo mi na nim zależy... Tylko prosiłabym żebyście mnie nie oceniali, tylko raczej radzili. Już wystarczająco przez to niestety wycierpiałam.

Gość Asamii
a dlaczego nie chcesz pisać tu na forum?? hmm no w sumie co mi szkodzi... asami8807@gmail.com

Gość garbarz
Zdradzaliście się nawzajem, teraz umawiacie się na seks - moja rada? Dorośnijcie, bo zachowujecie się jak dzieci prosto po szkole. Swoją drogą ciekawe skąd Ty dowiedziałaś się o jego zdradzie, a on o Twojej... Zdecydowaliście się na "szczerość", czyli wygodne zrzucenie z siebie ciężaru trzymania zdrady w tajemnicy?

Gość najmadrzejszy na swiecie
male szanse na odzyskanie

Gość magdalena055
jaka patologia...