Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Chciałbym żeby moi kuzyni!!!- Byłbym szczęśliwy gdyby...

Polecane posty

gdyby np.mój kuzyn nigdy nie skończył swoich studiów(ciągle na dziekankach) moje kuzynki jedna kończy technikum, druga jest na początku prawa to chciałbym aby w ich życiu wydarzyło się coś takiego. Kuzyn nie ma pracy, zostaje wyrzucony ze studiów, jego dziewczyna zaciąża i również nie miałaby pracy a jego siostrzyczka nie zdała matury, egzaminu zawodowego, nie znalazłaby pracy i chłopak kopnął ją w d**e a drugą kuzynke córke drugiego wujka spotkał taki sam los, tyle że ona by nie skończyla studiów, nie znalazła pracy i w dodatku była sama z dzieckiem bo chłopak ją też w d**e kopnął. Ale bym wtedy dokuczał swojej rodzinie :D :D następnie moje najmłodsze kuzynki, wylądowały jak reszta rodziny. Moja matka ciągle mi podkreślała jakie dzieci jej rodzeństwa dobrze się uczą, nie ma z nimi żadnych problemów, teraz po prostu gdyby coś takiego ich spotkało byłbym szczęśliwy. Do tego jakbym znalazł jeszcze dobrą pracę i miał pieniądze.

Gość beret z antenką
skoro to daje ci szczęście... to zdechniesz pod płotem jak pies :)

Nie tylko to ale oni nie byli żadnymi wzorami cnót a teraz jakby każdy zobaczył że to ja jestem najlepszą osobą w tej rodzinie to mógłbym byc dumny.