Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlysen7c

Snila mi sie dzisiaj Ella z Los Andzeles

Polecane posty

Gość zlysen7c

To bylo pod tym molo "pier" na ktorym krecila ostatni filmik, lezama miedzy tymi palami i kraby po niej chodzily, wkolo byl wianuszek gapiow i dwa policyjne samochody, znalazl ja jakis przypadkowy tudent jak rano uprawial jogging, podobno moze to byc sprawka seryjnego mordecy ktry grasuje na wschodnim wybrzezu, szkoda dziewczyny ale moze to tylko zly sem

Ojej niesamowite Kim Ty jesters? Siedze Sobieski w starbucksie w Santa monica zajrzalam an KAFETERIA a tu ten temat o mine ha ha!!!

Ten twoj sen jest pro rocky ale nie tak jak myslisz smierc w snatch oznacza ogromna zmiane nowe zycie mam nawet an ten temat filmic na angielskim kanale

Gość bosszzzz
ojejku, serio siedzisz w starbaksie w santa monika? jakie to fantastyczne, tak fantastyczny ze gdybys tego nie napisala no by chyba wszystkim sie swiat zawalil "ale nie tak jak myslisz smierc w snatch oznacza ogromna zmiane nowe zycie " nie tykaj klawiatury bo sie kompromitujesz

Obecnie mam w zycie ogromna zmiane Bo prize nose sie z Venice beach do wlasnego mieszkania w Hollywood!!!!! Beds na ten temat robila filmic I niedlugo estate mieszkania jesscze nie znalazlam ale szukam praise kazdego Dina w google Dominic mi sie zycie bede mieszkania sama w Hollywood!!! Nie move sie doczekac sny o smierc I sa najlepszymy Snami oznaczaja nowe zycie

Ojejku klawisze na stations na jez angielski a ja bardo szybko piste muse przestawic

Gość bosszzzz
lecz się kobieto......

Gość ela a byłaś
na protestach w la przeciwko chciwości bankierów "occupy LA"?

Te protesty to to samo co komuna wiec bylam przeciw I jeszcze edukacje dapam kolegom amerykanom na temat tych skurwieli

Gość na lelczenie juz za puśno
muse piste przestawic :O

Ja jestem kapitalistka przyjechalam do USA z niczyn I dobrze zyje a man ispiracje byc bardzo bogata I znam wiele owing bogatych co zaczynapi of zera I work Kao odroznic gowno of czekolady I jam ludzie klamia a w rzeczywistosci my kid workgroup co to komuna

Czysta komuna pod inna nazwa ale wielu ameryjanow naiwnych no Tego nie mieli jeszcze

Amerykanie latwo wchodza w kulty I durne organizacje na szczescie nigdy to Dlugo nie trwa u

Gość okej Ella
A dopłaty rządu dla prywatnych banków to nie komuna? Przecież to był bilion z kieszeni podatnika, nikt nawet tego nie rozliczal, preezesi banków wypłacali sobie wielomilionowe premie...W kapitalizmie jets tak że jak firma jest słaba to bankrutuje, w komunizmie jets tak że słabym fiirmom pomga państwo doplacając do ich utrzymania. Tak samo rząd Obamy uratował od bankructwa General Motors. U was jest komunizm tylko zakamuflowany. Zamiast sekretarzy partii macie prezesów korporacji, prezydent jest figurante, w mediach nie ma wolności i róznorodności a dwie partie które rządza USA od dziesiatków lat różnią sie od siebie w niewielkim stopniu czyli macie monopol partyjny. Popierając bankierów popierasz komunizm.

Gość ej, Ty wyżej
napisz to inaczej, by Ella mogła zrozumieć.a wnioskując z jej postów z tym ciężko

nie ma tutaj komunizmu tylko od czasu do czasu zdarza sie slaby ktos na gorze ale konstytucja zabrania by mial za duzo wplywu i po kilku latach musi odejsc... ale ta organizacja to byl zbior klamliwych ludzi glownie kryminalistow i nierobow ktorzy wykorzystali jeden z bledow i paroma sloganami o dupie maryni starali sie uwiesc narod ktory czasami jest tak naiwny ze glowuje na rzad co ma tylko slogany na cv poza tym niwiele wiemy tak naprawde co sie dzieje za kulsami ale uwierz ze ta organizacja to wiksze dno i zlo i od samego poczatku tak czulam ale niestety amerykanie zawsze uwielbiali slogany to kraj w ktirym urodzila sie reklama chyba a wiadomo ze kazdy kult czy komuna bedzie pierdzic ze to dla wszystkich dla milosci i dla ludu a ci co w to wierza potem ida do pudelka bez okien

ci co wyszli z wiezienia za gwalt i ci co od wielu lat nie pracowali bo se im nie chcialo a byli na utrzymaniu rzadu itp nagle zazceli pierdziec o tym jak to chca zorganozwoc wszytsko lepije moze mogliby zaczac od wlasnych smieci a to jak sie zachowywali w nowym jorku to ja wiem od ludzi co tam mieszkaja bo mam tam przyjaciolke

ci co mieszkaja w malych amerykanskich miasteczkach czyli ludzie nieznyt dobrze poinformowali i zaczeli wspierac po uslyszeniu paru sloganow co mi sie wydawalo wtedy smieszne no ale w tym kraju panuje wolnosc wiec jak chca wyslac zarobione dplary do nierobow i kryminalistwo ludzi niezbyt inteligentnych niech to robia a nieroby se potem kupia marihunae czy cos tam i beddzie wiecej czasu na slogany i na zasmiecanie malego parku ktory jest naprwade sliczny

ktos sie tu pytal co mysle o tych protestach napisalam ze kryminalisci no i dzisiaj chcieli podlozyc bomby pod most w ohio ja sie na ludziach dobrze znam i zadne slogany o milosci rownosci czy sparwiedliwosci mnie nie kupia ja wiem jak smiedzi gowno nawet jak opakowane ladnie ale to moze i dlatego ze znam komunizm i wiem co to jest bo na szczescie pochodze z polski i ciesze sie ze pochodze z polski bo wiecej wiem w ten sposob