Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek25

Dlaczego kobiety i faceci się kłócą (PRAWDA OBJAWIONA)

Polecane posty

Gość Marek25

Kobiety wszędzie się czegoś doszukują i wszystko analizują. Dlaczego on tak zrobił, co to oznacza, co mógł mieć na myśli i zaczynają się różne zdania i opinie obcych osób. A prawda jest taka, że facet nic nie myśli tylko robi. Myślicie, że skrupulatnie obmyśla plan abyś ty miała zagadkę? Więc jeśli uważacie, że coś co zrobił ma jakieś ukryte dno lub coś innego chciał wam przekazać to do jasnej cholery ZAPYTAJCIE SIĘ GO O TO! Facet jako konkretna osoba wam odpowie. To nie kobieta, która będzie mówiła, że wszystko ok ale foszek dalej strzelony. Coś wam się przewala w tych głowach, chodzicie potem wkurwione na partnerów i zamiast cieszyć się związkiem to szukacie dziury w całym.

Gość Jeśli....l
Szczegolnie wtedy gdy mowi ze jestescie ladne a mysli swoje.

Gość Jassmineee
prawda boli

Gość ale to prawda :P
historia z życia ;) mąż od zawsze żonę nazywa "kotkiem" i któregoś razu w łóżku mówi do niej pieszczotliwie: -jesteś najpiękniejszym kotkiem ze wszystkich kotków żona na to - jakich k**rwa kotków? ...i awantura na całego ;)

"A prawda jest taka, że facet nic nie myśli tylko robi." No właśnie, najpierw głupot narobi a dopiero później myśli :classic_cool: :D Regres

Kolejna, która by chciała rządzić a partnera mieć za tresowanego pieska :D Regres, masz wiadomość :D

Nie, nie. Ja bym bardzo chciała żeby było po partnersku, ale jak dotąd to życie nasze toczyło sie wg schematu: on coś wymyśli, wykona, nabroi, narobi sobie wokół wrogów, a potem leci do mnie z błagalnym RATUJ!

Gość Marek25
No i wpierdzielili mi się w topic a tak się starałem...