Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perpanii

Problem z facetem..

Polecane posty

Gość perpanii

Mój chlopak ma 23 lata. ja 21, ja pracuje, on nie, czasem cos zarobi dorywczo. denerwuje mnie to strasznie, ze np na majówkę się gdzies dalej nie wybierzemy, bo on kasy nie ma. Ma problem ze znalezieniem pracy bo w uczelni jest piatek, sb, niedziela a pracodawcy chca od pon-pt. Ale sądzę ze jakby bardzo chciał to by znalazł, w koncu to facet, z robotą ma łatwiej. Jestesmy razem 2,5 roku, narazie nie chce slubu, ale będąc tak dlugo z kims w zwiazku mysli sie juz o przyszlosci z nim. Tylko z jego podejsciem ja tej przyszlosci nie widze :(

Gość goska287
norma, 3/4 polskich facetow to cioty bez grosza:) zostaw go, bo cale zycie bedziecie klepali biede i znajdz sobie prawdziwego faceta

Gość perpanii
Tylko ja go kocham, nie wiem jak na niego wpłynąć. Wczoraj z nim rozmawiałąm na ten temat. Własnie konczy licencjata, wiec mozna by bylo to przebolec jeszcze przez dwa lata jego magisterki, ale on jest na wychowaniu fizycznym, w dodatku chce isc na mgr na nauczycielskie :/ Moim zdaniem to zawod bez przyszlosci. Skoro teraz ma problem znalezc prace, to potem moze znajdzie, za 1300 w szkole. A w dzisiejszych czasach ta kwota nawet na podstawowe opłaty nie starcza.

Gość aergi_a
mam to samo nie wiem co znim zrobic

Gość goska287
No to skoro go kochasz, to przygotuj sie na wspolne klepanie biedy:) Ale nie martw sie, milosc wszystko przezwyciezy:)

Gość nie prawda
z biegiem lat klepanie biedy przestanie Ci się podobać.Przestaniesz kochać, zaczniesz żałować, że związałaś się z takim człowiekiem.

Gość zxcmnbv
dziewczyno czym Ty się łudzisz?? przyzwyczaił się do takiego stanu rzeczy - nie licz na fajerwerki i nie rób z siebie ofiary jego nieudolności.