Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaarwena

starsi faceci

Polecane posty

Gość aaaaaaarwena

mam dosyc starszych facetow, mam 23 lata i chyba dwa razy oumowilam sie z chlopakami w moim wieku (no o rok mlodszymi) a tak to zawsze starsi przynajmniej kilka lat podbijaja :O mam tego dosc tylko dlatego ze jestem kobieta maja mi sie podobac faceci co najmniej do 35? faceci w moim wieku wyrywaja nastki a ja mam musze leciec du[pkow pod trzydzieche bo to "prawie zadna roznica"? :O

Gość aaaaaaarwena
oddzielam prace od przyjemnosci../

Gość a co lubisz młodszych?
to się zdarza, byle nie gimnazjalistów bo cie aresztują

Gość toma123x
mam obecnie 21 lat a moją kobietę mam w wieku 35 i jesteśmy bardzo szczęśliwi

Gość aaaaaaarwena
nawet nie to ze3 mlodszych ale juz mi sie znudzili starsi o prawie 10 lat :O jak bedzie mial ze 20 lat to przeciez jeszcze jak rowiesnik, a facetem nie jestem zeby na dzieci leciec ;)

Gość toma123x
powiem Tobie że kobieta przy młodszym facecie inaczej się czuje i zachowuje niż przy starszym

Gość aaaaaaarwena
serio mowisz? pdooba Ci sie kobieta w tym wieku? a co jak Ci sie znudzi? jak juz wspomnielamam nie chce jakiegos specjalnie mlodszego, ale przez tych kolesi czuje sie sama jakbyum byla po trzydziestce i zblizala sie do czterdziechy :O mam ochote na chlopa mniej wiecej w moim wieku bo czuje sie jakby mnie juz menopauza dopadala...

Gość ddjhfhdfgh
Jesli to prawda co piszesz to jest tylko jedno wytłumaczenie - brzydka jesteś i tylko dla podtatusialych samców jako takoatrakcyjna własnie przez ta rożnice wieku.

Gość toma123x
lubię starsze kobiety bo tylko takie dojrzałe wiedzą co to jest prawdziwy seks, co prawdę mogłaby być moją matką ale miłości się nie wybiera, lubię z nią szaleć nie tylko w łóżku :)

Gość aaaaaaarwena
Jesli to prawda co piszesz to jest tylko jedno wytłumaczenie - brzydka jesteś i tylko dla podtatusialych samców jako takoatrakcyjna własnie przez ta rożnice wieku. czekalam na to :D jestem jaka jestem, a zjawisko o jakim mowie jest powszechne, rzadko sie zdaza para z tym samym wiekiem, faceci generalnie rozgladaja sie za mlodszymi co najmniej o kilka lat i jest to akceptowane i najnormalniejsze w swiecie np jak mialam 18 lat to podbijali tacy ok22lat i na taka pare mowi sie dwojka mlodych ludzi, w druga strone jest to prawie pedofilia ;)

Gość aaaaaaarwena
matką? no ostro przegiales :O

Gość toma123x
moja kobieta jest starsza ode mnie o prawie 13 lat i co i nic...

Gość aaaaaaarwena
no to faktycznie matka jak nic...

Gość Apasz24
Ja mam 24 lata i wybieram kobiety w wieku 19-22 ...takie mi najbardziej odpowiadają, nie przepadam za rówieśniczkami :), większość facetów tak ma

Gość truteń_gucio
pogielo cie ....

Gość aaaaaaarwena
Ja mam 24 lata i wybieram kobiety w wieku 19-22 ...takie mi najbardziej odpowiadają, nie przepadam za rówieśniczkami , większość facetów tak ma no i o to mi chodzi ameryki nie odkryles...faceci maja gen pedofila smutne :(

Gość najmadrzejszy na swiecie
skoro majac wybor: mlodsza, lub rowiesniczka, wiadomo ze 30stolatek wybiera mlodsza

Gość aaaaaaarwena
jakis czas temu na pewnym portalu 19letni chlopak napisal do mnie zebym sie z nim umowila bo chcialby sprobowac ze starsza :O powiedzialam mu zeby sie rozejzal w domu spokojnej starosci...

Gość najmadrzejszy na swiecie
no 19 do 24latki to prawie jak dziecko

Gość Apasz24
Zamiast szukać po portalach wyjdź do ludzi ... ,jednak musisz liczyć się z tym że Twoimi adoratorami będą starsi faceci, którym nie wyszło w związkach. Ja podświadomie czuję, że kobiecie 24-25 letniej też coś nie wyszło w związku, jest po przejściach i automatycznie kieruję zainteresowanie ku młodszym.

Gość Fama999
mną tam się interesują tacy w moim wieku w sumie młodsi też :D no i panowie po 30 tylko w sumie ja wyglądam na jakieś 4 lata mniej niż mam :D

Gość aaaaaaarwena
nosz kurwa moze chcial sie poczuc jak z matka... jak maja do mnie takie podstarzale dzieci pisac to ja wole celibat...

Gość aaaaaaarwena
co mi niby mialo nie wyjsc? umawialam sie na randki, zylam swoim zyciem, i nie szukam jelenia rozplodowego, co mi do kurwy ciezkiej mialo nie wyjsc? tobie moze tez cos nie wyszlo ?:O nie szukam mlodszego!!! chodzi o faceta w moim wieku pisze wyraznie ja ponoc tez wygladam na 20-21 w sumie niewiele mlodziej ale na starsza na pewno nie...

Gość Apasz24
aaaaaaarwena i co w tym dziwnego ? Młody chciał sobie potrenować ze starszą ...Nie wiesz, ze na starszej piczy młody kutas ćwiczy ?

Gość Fama999
No ale autorka ma 23 lata ja nie wiem w jakich standardach ona niby jest stara :D

Gość Apasz24
Więc nie panikuj, w końcu trafi Ci się książę o jakim marzysz...

Gość aaaaaaarwena
mlody? zeby on chociaz jeszcze mlody byl, a byl taki mlody jak nie przymierzajac ty :O

Gość aaaaaaarwena
dla mnioe mlody bylby gimnazjalista a takich nie szukam bo nie jestem pedofilka :O

Gość Apasz24
We własnych standardach :). Nie rozumiem kobiet, mam wiele koleżanek w moim wieku i widzę co się dzieje...pod koniec studiów zaczynają wpadać w panikę, że są ciągle same, szukają na siłę, jakby mogły to by brały co popadnie :). Dziwna kobieca mentalność

Gość Fama999
Z reszta taki facet 35 lat to jakaś masakra . Ja sobie nie wyobrażam o czym ja mym miała gadać z taki facetem przecież to już jakiś facet po przejściach pewnie po rozwodzie nie daj boże z dziećmi na karku . No sorry ale co mi się ma w takim podobać ? :D