Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maternis

do tej co robi drake i prosi na złość o głosiki

Polecane posty

dziewczyno zejdz z tego biednego dziecka, przeciez najwiekszy wstyd robisz samej sobie:każda matka na tym dziale kafeterii już wie,że zazdrościsz czegoś tamtej mamie i stąd ten jad!!! nie traktujemy Cię poważnie i Twojej nagonki. zejdz z dziecka,biednego,jeśli masz swoje to pomyśl,ile krzywdy wyrządzilo światu,zeby ktos tak mowil? To za to,że Ty jesteś żmija ja mam nazywać Twoje dziecko na różne sposoby? puknij się w łeb. piszesz spod miliona nickow zeby inne myslaly ze wszyscy nienawidzą tego dziecka a jak mam powiedziec co mysle to ja juz wole tamte konbiety ktore 3 razy moze poprosily o glos niz Twoja żmijowata propagande !! jestes zmija,piszesz najgorsze rzeczy na temat tego dziecfka,czy to normalne?

Gość łohoho123
to pewnie jakieś gimgówno, bo kto normalny tak sie zachowuje?

jestem przerazona jak to czytam-konkurs na ten stronie odbywa sie od kilku lat ,tyle razy wchodzily tu mamy i prosily i nie bylo takich odzewow!!!! straszne,jak ta kobieta zalatwia wlasne zale!!! myslicie ze inne dzieci ktore wygraly w poprzednich miesiacach tez zostaly nazwane downami ktore beda na wydrukowanych zdjeciach wycierac zasrane dupy (tak tamta napisala!!! ) EJSTESMY =NA FORUM MACIERZYNSTWO CO SIE DZIEJEQ!!!!

Gość narine86
tez patrze i nie wierze,wszedzie indziej,ale wsrod mam? :(

Gość blablaablaaa
przeciez to wszystko pod paragraf podchodzi, spokojnie można iść z tym na policję. mam nadzieję, że mama nieszczęsnego dziuba to wie.

Gość :/ :/
mamusia z prawdziwego zdarzenia :o

Gość :/ :/
strach podpaść takiej psychopatce

Gość o wiecej
"głosików" prosiła niż wszystkie do tej pory razem wzięte,co za zajadła zmija i sucz :O ciekawe kim jest na kafeterii na codzień,przykładną mamą haha :O