Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNap

Prawdziwa kobieta - przeciwienstwo typowej Polki

Polecane posty

Gość nie przesadzaj
coraz więcej Polek wstrzykuje sobie botoks w wargi i nosi prześwitujące ciuchy (np.legginsy)

Gość aaaaaaarwena
ja nigdy sobie nie wstrzykne botoksu, nie zsilikonuje cyckow, nie odesse tluszczu z twarzy takze przykro mi :(

Gość szczęśliwe dziecko z wpadki
Trzeba przyznać,jest piękna. Pełne usta to nie zawsze efekt botoksu.Można się poprostu z takimi urodzić/

Gość Lex L
To jest tzw "galowy"typ urody. Do sypialni się nie nadaje. Budzi zachwyt wśród dzieciaków z gimnazjum.Owszem twarzyczka śliczna.Sylwetka zbyt chuda.

Gość rer5ttyty
ona piekna? z twarzy troche jak transwestyta. fakt, ze figure ma OK ale ubrana fatalnie, za duzo przeswitu i legginsy i bluzka

Gość szczęśliwe dziecko z wpadki
Ubiór też mi sie nie podoba,taki platikowy,tandetnyLegginsów wprost nie cierpię,wolę np granatowe rurki..Ale twarz ma ładną,piękna oprawa oczu,ładnie wykrojone brwi. Ładny zarys ramion.Nie wiem czy to urody tylko do łożka,jestem kobietą i na ten temat się nie wypowiem.

Gość ale wy jestescie durni
botoks nie sluzy do wypelniania ust ani czegokolwiek! on zamraza miesnie twarzy by sie nie marszczyc. do powiekszania ust sluza wypelniacze. a wy jak stado baranow- botoks ,botoks... jesli juz mowicie o czyms to poznajcie chociaz co to jest tak naprawde!

Gość Gremma
Dalej - piszcie, ze ona jest tandetna, brzydka, ze wyglada jak facet. Jesli wam ma to jakos pomoc :(

Gość aksjfg
Irinka jest super!!! zazdrosne pasztetowy!!! w koncu to z nia jest ronaldo, a nie z jakims polskim tlustym pasztetem