Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emigrantka12569

Ktos tak mial??????????????

Polecane posty

Gość Emigrantka12569

Hej Mam maly problem i pytanie czy ktos tak mial.Dzien przed okresem kochalam sie z mezem do samego konca (przed oresem sa dni bezplodne).Teraz jestem w srodku cyklu i od trzech dni bola mnie bardzo piersi,sa bardzo tkliwe na dotyk,a do tego od trzech dni co rano jest mi strasznie niedobrze,a po poludniu mdlosci mijaja.Czy to moze miec zwiazek z owulacja?

Gość gnddnjdg
ja też kochałam się z mężem przed okresem w dni nie płodne(niby). a teraz mamy 5 miesięcznego synka:)

Gość Emigrantka12569
prosze cie nie strasz mnie!!!!!!!ale z drugiej strony na mdlosci to troche za wczesnie.

Gość tetete19901990
Ja też tak robie często, nie jestem w ciąży (póki co) :)

Gość Emigrantka12569
nie mam nadzieje,ze to nie ciaza ,ostatni raz zaszalalam,nie chce sie stresowac :(

Gość gnddnjdg
jeżeli była byś w ciąży to na mdłości dużo za wcześnie. ale spokojnie. to może być po związane z owulacją.

Gość Emigrantka12569
wlasnie,wiem,ze na mdlosci za wczesnie i tez mysle i mam nadzieje,ze to powiazane z owulacja

Gość ło matko co za jełopka
skoro kochałaś się dzień przed okresem, to jak mniemam dzień po stosunku miałaś okres to niby jak masz być w ciąży ?! gdzie logika ? pewnie masz zaburzenia hormonalne i stąd bóle piersi, kobiety często miewają takie huśtawki hormonów, nic nadzwyczajnego w niektórych cyklach piersi mnie bolą a w niektórych nie

Gość gnddnjdg
wiesz u na to był pierwszy raz tak do samego końca i w dodatku przed okresem dlatego byłam bardzo zdziwiona że w ciąży jestem. a tego samego dnia byłam u lekarz który mi tłumaczył jak to jest z dniami płodnymi i nie płodnymi i powiedział że teraz absolutnie nie mogę zajść w ciążę.

Gość Emigrantka12569
no tak kochalam sie dzien przed okresem (bo wiedzialam,ze na drugi dzien bedzie okres),ale kolezanka wczesniej tez pisala,ze kochala sie przed okresem i zaszla w ciaze.Ehhh tez mysle,ze to zaburzenia hormonalne,wiec przestaje sie martwic :)

Gość Emigrantka12569
No my tez nigdy nie kochamy sie do konca(tzn dwa razy jak staralismy sie o naszych chlopcow) a teraz to tak zatesknilismy za dobrym seksem.....

Gość tetete19901990
Ale dostałaś następnego dnia @ tak?

Gość Emigrantka12569
no dostalam,przeciez jak kochalam sie z mezem w nocy a rano doatalam okres

osoba która pisała że kochała się przed okresem i zaszła w ciążę nie napisała ani jak długie ma cykle, czy są regularne i czy kochała się dzień okresem czy np 10 dni przed

Gość tetete19901990
Autorko, to możesz być spokojna

Gość gnddnjdg
cykle mam regularne, nawet po porodzie nic się nie zmieniło, a stosunek był tak jak u autorki dzień przed.

Gość Emigrantka12569
dzieki

wiesz, są kobeity i kobiety niekótre kobiety mają cykl regularny jak w zegarku a są i takie które mają nawet 30-40 dniowe cykle, poza tym nigdy nie wiesz czy akurat osoba która opisuje zajście w ciążę miała w ogóle jakiekolwiek pojęcie o tym kiedy ma dni płodne i nie płodne nawet nie wiesz czy ta osoba jest na tyle zorganizowana by dokładnie zapisywać kiedy ma miesiączki i jak długie są cykle.... ostatnio jakaś laska się dziwiła że jest już 24 dzień miesiąca a ona nie ma miesiączki " a przecież w zeszłym miesicu 24 dnia miała już okres" no sorki ale jeśli ktoś w ten sposób rozumie jak to działa to nic dziwnego że błędnie ocenia jak długi ma cykl i kiedy ma dni płodne i niepłodne

Gość ninnu
gnddnjdg, a ten okres potem dostałaś czy nie?

Gość tetete19901990
Ja nie mogę uwierzyć że plemnik może przeżyć do 14 dni (wiem, że różne są cykle, ale podałam przykładowo)

Gość tak sobie tyllo myślę
miałam delikatne krwawienie i myślałam że to okres. a cykle mam regularne jak w zegarku. i wszystko było wyliczone bo tak jak napisałam tego samego dnia rano byłam u lekarza. no ale dobrze zauważyłaś że każda kobieta ma inaczej więc autorce raczej ciąża nie grozi. ja sama znam kobiety które się nie zabezpieczają a tylko patrzą na dni płodne i nie płodne i nie mają dzieci.

Gość tetete19901990
No właśnie to jest plamienie, które kobiety w ciąży biorą za okres i to Cię zmyliło. A czy napewno przed tym stosunkiem nie było innych potencjalnie 'groźnych' ? :)

Gość gnddnjdg
tak sobie tyllo myślę- to ja.pomyliło mi się. ale to nic.

Gość ja zaszlam w ciążę w 32 dniu
cyklu, też myślałam, że są to dni niepłodne, cykl mialam zawsze 30-32 dni, a tu ten jeden akurat się przesunął, więc wszystko jest możliwe , teraz już zawsze się zabezbieczamy.

Gość gnddnjdg
właśnie nic nie było. napisałam że to był pierwszy raz. a wcześniej w ogóle nie było seksu przez prawie miesiąc bo miałam pewne problemy. ale nie będę mówić że zawsze taki stosunek kończy się ciążą. mi się to przytrafiło ale to nie znaczy że innym też musiało:)

bosh, to wy nie odróżniacie plamienia od okresu ?