Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na krótki za zimno na bluzę za

jak ubrać 9 msc niemowlaka na dwór ? przy 20 stopniach ?

Polecane posty

moja córka ma prawie skończone 9 miesięcy no i mam troszeczkę problem ponieważ nie wiem jak mam ją ubrać na dwór ? teraz byłam z nią na dworze tak na 15 min i ubrałam ją w body z długiem rękawem na to bluza z polarku i chusteczka na nogi dresowe spodnie takie bez misia w środku skarpetki cienkie i skarpetki grube (zamiast bucików) i oczywiście czapeczka na dworze jest niby ciepło ale jest też trochę wiaterku córka miała jeszcze wczoraj katarek dzisiaj juz niby nie ma co ściągać ale jej czasami jeszcze charczy proszę powiedzcie jak mam ją ubrać bo u mnie nadają24 stopnie ale pewnie i tak tyle nie będzie tylko myślę że z 20-22 stopnie

Dziecko ubiera sie tak samo ciepło jak siebie, to też czlowiek. Ja tak ubieram już prawie półtora roku i jakoś dziecko jeszcze nie było chore więc myślę że robię słusznie.

Gość gjghjghk
Tak samo jak siebie można ubrać dziecko które już chodzi a nie siedzi cały czas w wózku bo jemu zawsze jest chłodniej.

moją córkę MYŚLĘ ŻE TEŻ DOBRZE UBIERAM BO RÓWNIEŻ ANI RAZU MI NIE CHOROWAŁA OPRÓCZ TEGO KATARKU

No to po co pytasz skoro uważasz że dobrze ubierasz?????????????Pierwsza zasada macierzyństwa brzmi "rób jak sama uważasz za słuszne" i tyle.

PISZĘ BO CHCIAŁAM SIĘ UPEWNIĆ CZY FAKTYCZNIE DOBRZE