Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heidi z Tarnowa

wesele w Tarnovii opinie

Polecane posty

Witam wszystkich spragnionych podzielenia się opinią o restauracji w hotelu Tarnovia w Tarnowie oczywiście. Po wstępnych oględzinach lokal jest absolutnie fajny, cenowo bardzo atrakcyjnie. Trudno o lepsze usytuowanie, jednak brak widocznego miejsca na zewnątrz do odetchnięcia w trakcie wesela troszeczkę zniechęca. Liczę na komentarze dotyczące jedzenia, organizacji i obsługi. pozdrawiam, heidi

Gość ja byłam w tarnowie
na weselu w tarnovi. I tak: jedzenie ok, organizacja bdb, kelnerzy sprawni, w zasadzie wszystko ok ale sa tez ,inusy. - malo miejsca do tanczenia - potworny wyglad budynku z zewnatrz- koszmar - na zewnatrz faktycznie nie mozna sobie wypoczac, jest maly balkonik z kilkoma krzesłami dla ledwie kilku osob (kelner tam nie przychodzi, wiec jak cos chcesz trzeba samemu latac za nim) - jest tez jedna zmylka, mianowicie barek miedzy sala do tanca a sala do zarcia :D i nigdy nie wiadomo czy mozna tam pojsc i poprosic o alko, czy nie. Ja tam bylam, i okazalo sie, ze za drinki trzeba placic, bo alko ktory oplacili mlodzi byl na stolach, a ten barek nalezy do hotelu. Ogolnie ja nie zdecydowalabym sie tam na wesele. A tak z ciekawosci- ile kosztuje talerzyk?

Dziękuję za opinię! Oferta w Tarnovii jest bardzo kusząca od 140-180zł. Zależy od wyboru menu. Cena zawiera ciasta, co jest w Tarnowie rzadkością. Mam wypatrzone jeszcze jedno miejsce - z małym ogródkiem. Osteria, przy nowym basenie na Piłsudskiego. Zdaję sobie sprawę, że to nowy lokal, bo istnieje od niespełna roku, ale może ktoś coś słyszał? Co do Tarnovii - malutki ogródek, czy zaułek dużo by załatwił :) Pozdrawiam, Heidi

Gość gość
miałam wesele w lipcu 2013 i prócz jedzenia źle bylo. obsługa fatalna... !! nie polecam

Gość odradzamy
ją też nie polecam. też mieliśmy wesele. obsługa okropna. mimo że zapłaciliśmy za chlodnie wódkę przynosili ciepłą.. jedzenie ok, wystrój ładny, i to ns tyle... nie polecam.wesele też w 2013 było.

Gość gość
A jak placki? Smaczne? Czy jedzenie, które zostanie dostaje się do domu, czy nie? Pod jakim względem obsługa była okropna?

Gość gość
wybrałem restauracje w Tarnovii,na komunie córki w tamtym roku,i powiem tak,jedzenie,sala wystrój ok,ale o kawe,herbate trzeba sie upominać jak i o wino które było zamawiane,natomiast co najgorsze to to że co zostało nie zjedzone,a nie które potrawy nawet nie tknięte nie zostały oddane by zabrać sobie do domu,owszem,w znikomej ilosci,ciasta miały być duże paczki a dali tak skromnie że dosłownie trzy cztery kawałki,OMIJAĆ TARNOVIE SZEROKIM ŁUKIEM,chyba że to co nie zjesz to kelner niech ci odkłada na stolik dla ciebie widoczny,a dlaczego oszukują,ano potem robią coś takiego ,jesz ile chcesz,i te jedzenia pochodzą właśnie z tego,ja tam miałam komunie na 25 osób,to sobie wyobrazcie co sie dzieje gdy robią wesele na 150 osób,NIGDY WIĘCEJ !!!!!!!!!!

Gość gość
Hotel ok obsługa bardzo miła szkoda tylko że w restauracji podają zwykły napój a płacisz za sok.