Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zła siostra brata

Powiedzieć rodzicom???

Polecane posty

Gość zła siostra brata

Mój brat, typowy zbuntowany nastolatek, włóczy sie z kolegami, gra za pieniądze w różne gry, zapożycza sie od kolegów, ma problemy w szkole (raczej miał bo w tym roku pisze mature), raz przyszedł pijany do szkoly, pali różne zielska i dzisiaj przyszła do domu jakaś staruszka o lasce i pytała o niego, zawołałam go i pytam co to za babcia a on widać był zmieszany i wymyślił, że będzie jej pomagał koło domu, kosić trawnik itp i zawsze coś zarobi, babka ledwo na nogach stała, on wyszedł i prowadził ją pod rękę jak dobry chłopak chcący pomóc starszej Pani i nie zdziwiłabym się gdybym nie znała brata, on w życiu nie pomógłby nikomu, zwłaszcza starszej Pani i prowadził jej do domu (dla niego byłby to "mega obciach" gdyby ktoś go z kolegów zobaczył. Do czego zmierzam, myślę, że on z kolegami dorwali ta babcie i będą chcieli ją okraść. Brat już dużo przekrętów robił, nieraz wzywany był na policję i po prostu nie wierzę, że on pomagałby babci za pare zł. Zastanawiam sie cz powiedzieć o tym rodzicom czy siedzieć cicho i nie robić mu problemów?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować