Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evelinecosmetics

odżywa EVELINE 8w1 total action - uczulenie ?

Polecane posty

Gość evelinecosmetics

witajcie ! pod wpływem wielu pozytywny komentarzy na temat odżywki eveline 8w1 postanowiłam ją zakupić. robiłam jak na opakowanie 1 warstwa dziennie, po 4 zmywam i na nowo. po jakiś dwóch tygodniach, po pomalowaniu paznokci, w nocy poczułam przeokropny ból płytki w jednym, później przeniosło się to na wszystkich 10. zmyłam. myślałam, że może to od tego, że w ten dzień dużo eksperymentowałam z lakierami i zmywaczem, więc postanowiłam dziś położyć sobie tę odżywkę jako bazę i znów zaczynam odczuwać ból w jednym palcu i to na dodatek w tym samych, który wtedy zaczął mnie boleć jako pierwszy

Gość evelinecosmetics
?

Gość ZakłopotanaNiewiadoma
ja uzywam jej od dawna nic mi nie jest nic nie boli nie szczypie, a efekt niesamowity probuj moze przebolejesz ;)

Gość Nie radzę
Mam to samo. Stosowałam miesiąc temu zgodnie z instrukcją - w efekcie potworny ból płytek paznokciowych. Do tego na kilku pojawiły się jakby brązowe drzazgi pod płytką. Zmyłam po tygodniu, ból minął. Zaznaczę, że paznokcie stały się mocne jak nigdy i bardzo szybko rosną. Tylko jakim kosztem? Po tygodniowej przerwie znowu spróbowałam - to samo. Zdzierżyłam dwa tygodnie i odpuściłam. Od dwóch dni nie mam odżywki, paznokcie nie bolą wcale. Zostały tylko te małe "drzazgi", zobaczę, czy i kiedy znikną. Szukałam pomocy w tym temacie w innym poście, bo nie skojarzyłam swoich objawów z użyciem też odżywki. Albo raczej nie chcialam w to uwierzyć:( Podsumowując - jeśli ktoś nie ma tych ubocznych efektów , odżywka jeste rewelacyjna. Widocznie moje paznokcie są wrażliwe na któryś ze składników 8w1 total action.I, jak widać - nie tylko moje...