Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natejloniowy

chodzi moja narzeczona

Polecane posty

Gość natejloniowy

Za rok nasz slub,bardzo ja kocham.Wszystko bylo okej ,do czasu jak dowiedziala sie,ze nie bedzie mogla miec prawdopodobnie dzieci.Czesto placze teraz,mowi ,ze nie czuje siej uz kobieta i ze zmarnuje sie bedac z nia,bo wie ,jak bardzo chcialem miec dziecko.Co zrobic zeby ja utwierdzic ze ja kocham i ze zawalczymy o to by miec dziecko.Naprawde to,ze nie moze mie cdzieci nie znaczy zek ocham ja mniej.Powiedzcie co ja mam zrobic,nie moge patrzec jak cierpi,cala radosc z niej uleciala..

No właśnie musisz dać jej do zrozumienia, że nic Ci nie odbiera, bo przeczuwam, ze w tej chwili czuje się pół- kobietą... Pogodzi się z tym- do tego potrzeba czasu.

Gość ja gdybym
nie mogla miec dzieci chyba bym adoptowała, nie umiem postawic sie w sytuacji twojej narzeczonej i nie wiem jak zachwalabym sie wiedząc ze jestem bezpłodna. utwierdzaj ją w przekonaniu ze mimo wszystko ją kochasz i chcesz z nią byc.

Gość Pojebow nie brakuje
Powiedz jej, ze nie lubisz bachorow ;)

Moi znajomi tez dowiedzieli się ze prawdopodobnie nie będą mogli mieć dzieci, jakie było ich zdziwienie gdy po 12 latach okazało się ze jest w ciąży.

Gość ostatni moheranin
lekarze sa do niczego jest naprotechnologia