Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spontexia

Zioła czy urzadzenie na piersi - jakie polecacie ?

Polecane posty

Gość Spontexia

Mam piersi wręcz puste , sama skóra - to po karmieniu dzieci . Zawsze to nosiłam rozmiar 80B a teraz 75A - schudlam - wyniki badań rewelka - na wszystko robiłam zero anemi i czego kolwieka waże 46 kg a wzrostu mam 160 . Posladki mi się tylko utrzymują a siersi to porażka .... Oglądam się za urzadzeniem elektrycznym np jak na Mango pokazują , czytałam tu tez że daje efekty urządzonko ale ceny nie znam i nazwy takiego co już Ktoś z Was wypróbował i wie że działa. Mam nadzieje że znajdzie się jakies nie az tak drogie jak do max 300 zł Tak samo z ziołami - Kto stosował i jakie - czy dzialaja ?

Gość anika 28047
jest a kafe taki topi stary jak swat -msaz ersi - taki prost okrezyi ruchmi - poszukaj go - sosowlam - moje piersi byly ok - ale jakby sie wypelnily , a i soyem - suplement diety prze menopalzie - taki natyralny na soi preparat . poszukaj tego topiku - ate ziolano moze , jakos nie bardzo daje wiare .

Gość anika 28047
soyfem- sorki zjada mi literki

Gość Spontexia
no ale to prz menopalzie pisze - ja mam 30 lat i 3je dzieci które karmiłam a ostatnie dziecko wyssało ze mnie chyba całe piersi hehe . Ktos poleca tez jakies urzadzenie niedrogie które jednak daje efekty

Gość anika 28047
kosmetyki DAX-COSMETX - rozowy do bustu , stosowac zawsze jako balam do biustu - jak poswiecsz ccuszkom troszke zasu to beda fek - ja dbam caly czas mam 3 dzieci - nie karmilam nigdy- nie mam problemu , ale daj i ie naeajie na drogie kosmetyki i ynalazki - bo szkoda kasy . ten dax kosztuje kolo 11 zl w rossmanie.

Gość anika 28047
tak bo soja dziala podobnie do progesteronu ( chyba - poczytaj w necie ) nie pamietam - jest zupelnie nie szkodliwa - to nie lek tylko suplement dziety , jesli kpiz ziola za 100 zl to bedzie tam soja , i zaplacisz za to samo yko 3 x wiecej .

Gość Spontexia
DAX COSMETICS PERFECTA EXTRA SLIM KONCENTRAT DO SZYBKIEGO WYPEŁNIENIA I PODNIESIENIA BIUSTU czyli ten stosowałaś - a jak długo ? Faktycznie nie drogi ;) Mimo to jeszcze i tak potrzebuję urzadzenia do ujedrniania i moje pytanie - CZY KTOŚ UŻYWAŁ TEGO CO NIE RAZ REKLAMUJĄ - JEST NA BIUST , POSLADKI I UDA . Proszę o odpowiedź ;)

Gość Niewiedzacaa
Spontexia wejdz na www.laboratoriumurody.pl tam poszukaj tematu "Ujedrnianie piersi", sa tam doswiadczone kobietki i jedna z nich powiekszala piersi ziolami, podaje dawki, nazwy itd....polecam

Gość tjamdtgpjmwj
Błagam cie nie bądź naiwna!!! Nie jestem na tym forum od wczoraj i już nie jedna nabrała się tu na ziółka,tabletki i bóg wie co jeszcze! Nic nie jest w stanie powiększyć biust chyba,ze przytyjesz lub implanty,bądź kwas hialuronowy! Co do pomp i urządzeń ssających które mają na celu NIBY powększyć biust,to one rozciagają ci skórę,mięśnie i gruczoły a ty myslisz ze ci się powiększył biust,na dodatek z wiekiem skóra wiotczeje,a te urządzenia pomagaja szybciej ją rozciągnąć a co za tym idzie biust opada. Na forum o powiększeniu piersi jest duzo kobiet które powiększyły biust implantami z A na C,D są szczęśliwe i zapewniam ze nie jedna cudowała własnie z herbatkami itd rob co chcesz,twoj wybór i twoje pieniadze. Aha i uwazaj na oszustow ktorzy podaja sie tu za kobiety i naciagaja na kupno tabletek i podaja zaźwyczaj nazwe lub str internetowa

A ja nie kumam tego bo te urzadzenia ssajace maja na celu rozbijac tkanke tluszczowa z ud i z pupy to jakim cudem maja powiekszyc biust ktory sklada sie wlasnie z tkanki tluszczowej ? DLA MNIE RÓWNIEZ JEST TO KIT I TYLE NIE MOGE DOCZEKAC SIE KIEDY ZNAJDA INNE ''CUDO'' POWIEKSZAJACE RZEKOMO BIUST,A WTEDY ZOBACZYCIE JAKA NAGONKA BEDZIE NA TE WSZYSTKIE POMPY I INNE DZIADOSTWA