Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ecie pecie słoń w klozecie

jak go odwieść od tego pomysłu?! a może on ma racje?

Polecane posty

mój facet widział ostatnio dziewczynę swojego kumpla, a moją koleżankę, jak całowała i miziała się z innym facetem w knajpie. Chce poinformować o tym naszego znajomego, a ja czuję że to bardzo zły pomysł. Co o tym myslicie?

Gość jnbk
To zły pomysł.

Gość Eeerrr...
Ja bym raczej porozmawiala z ta kolezanka, powiedzialabym co widzialam i kazala jej porozmawiac o tym z jej facetem. Zaznaczylabym tez, ze jesli ona nie zrobi tego w ciagu tygodnia, to ja mu powiem.

Gość faaaaakkkkkk
a ja czuję że to bardzo zły pomysł dlaczego uważasz, że to zły pomysł?

Gość faaaaakkkkkk
czyżbyś niechcący zwierzyła się koleżance?

Gość jnbk
Z koleżanką owszem.

Gość całkiem bystra blondi
A co to kogo obchodzi! Jej sprawa z kim się mizia (cokolwiek to znaczy)

Gość natania
scenarjusz wyglada tak... twoj facet informuje o wszystkim kolege... on robi swojej dziewczynie awanture... kluca sie przez kilka dni, az wreszcie dochodza do porozumienia... twoj facet staje sie w tej calej sytuacji "tym zlym" donosicielem (a przy okazji ty tez bo nie odwiodlas go od tego pomyslu). wasze stosunki nigdy juz nie beda takie same...

Gość faaaaakkkkkk
"Jej sprawa z kim się mizia" jestem pod wrażeniem Waszej wyrozumiałości

Gość faaaaakkkkkk
ciekawie to sobie tłumaczycie

niepotrzebnie powiedziałam koleżanka, to raczej znajoma, do tego wiem że nieciekawy babsztyl, będzie sie mścić. Nie chodzi o to że ja sie boje jej zemsty, ale wiem że ten kolega nie uwierzy albo raczej chce życ w błogiej nieświadomości, bo chyba zdaje sobie sprawe jakie z niej ziółko. Druga sprawa ja np kiedyś dawno temu zostałam niesłusznie oceniona- że ktoś mnie z kimś widział i było gorąco, najlepsze że byłam wtedy cały dzień z moim ówczesnym facetem! Ale jakby tak nie było to jak bym sie miała wytłumaczyć, skoro tamten obserwator zarzekał sie że to na pewno byłam ja :o

Gość gyiyiyggo
wcale ten scenariusz nie musi tak wyglądać :O jeśli twój facet nie powie swojemu kumplowi,będzie to oznaczało,że stoi po stronie zdradzającej i chroni jej tyłek,natomiast zdradza swojego kumpla. ja nie chcialabym sie przyjaznic z kims kto by zatajał przede mną takie fakty,nie wybaczyłabym milczenia i nie wtrącania się

a margines błędu? ja ufam mojemu facetowi, ale to tylko człowiek. Może coś mu sie przewidziało albo źle to zinterpretował? Tym sie też martwie.

Gość natania
Tak czy siak lepiej sie nie wtracac. Jezeli ten kolega to poprostu kolega a nie przyjaciel to lepiej udawac, ze sie nic nie widzialo.

Gość faaaaakkkkkk
mam nadzieję, że ten Twój obecny facet też będzie się miziać z jakąś laską, o czym będą wiedzieć wszyscy po za tobą

Gość gyiyiyggo
no wlasnie,mnie to zadziwia ile osob jest za tym by oklamywac,nic nie mowic :O chcielibyscie zyc w klamstwie? nie kazdy tego chce!

Gość faaaaakkkkkk
zresztą Twój fagas zrobi i tak to co postanowi, mnie zastanawia czemu boisz się afery

jak ktoś mi by powiedział że moj facet łaził z jakąs dziewczyną to raczej ulgi i wdzięczności bym nie poczuła. Byłoby mi wstyd przed tą osobą, nie wiem czy bym uwierzyła. W ogóle fatalna sytuacja :o