Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjajoanna

Gimnazjum nr 37 wrocław

Polecane posty

Gość alicjajoanna

MOje dzieci chodzą do G37 i bardzo polecam ta szkołe, wsparcie nauczycieli, pedagoga, na tych osobach moge polegac. Dzieci duzo trenują, maja treningi po szkole, przed zajęciami a mimo to są bardzo dobrze przygotowani do zajęć, egzaminy powyżej średniej wrocławia, więc czego chcieć więcej, szczerze polecam.

Gość majakrynicz
zgadzam się z Tobą, wiem, że moje dzieci są bezpieczne w tej szkole (Gimnajzum nr 37) byłam niedawno na zebraniu w szkole i wyszłam podbudowana, nauczyciele maja dużo cierpliwości i są chętni do pomocy

Gość wojtekp
mam znajomego w policji, który opowiadał mi, że szkoła G37 jest bezpieczna, zjawiają się w tej szkole policjanci ale to tak dla formalności.

Gość jakeb
Dobra szkoła - polecam, wyniki na egzaminie gimnazjalnym powyżej miasta Wrocławia. Kadra nauczycieli bardzo zaangażowana i otwarta na sugestie rodziców.

Gość powyżej miasta Wrocławia
? Znaczy: pułap lotniczy? :P

Gość Ewelinnnnciaia
o matko ale ktoś tu szkołę reklamuje. Sorry, nie wierzę, żeby na forum siedziało tyle osób zachwyconych akurat tą szkołą.

Gość uczeń
chodziłem 3 lata i moja opinia to brud,smród i ubóstwo oraz patologia policja nie zjawiała się tam dla formalności,bo co chwile jak nie pobicie,bójka to kradzież albo nie wiadomo co jeszcze,działy się tam takie rzeczy ,że jak ktoś tam nie chodził to sobie nie wyobrazi

Gość wieczny uczeń
dokładnie tak ta szkoła to tylko na zebraniach wszystko ładnie wygląda a tak naprawdę to syf nauczyciele niby pomagają , wspierają a naprawdę to jest tak : nauczyciel sam mówi że z chęciom i wielką przyjemnością wpisze 1 , chodziłem do klasy sportowej ... hmmm miałem mieć przywileje typu ... dłuższe terminy na oddanie zadań a dupa nic takiego nie było nauczyciele zero tolerancji dla trenujących sport nie polecam tej szkoły jeżeli ktoś by miał jakieś pytania to z chęcią odpowiem

Gość wieczny uczeń
co chwile są bojki , wzywana policja i komisje wychowawcze to na porządku dziennym

Gość gość
na pisać tu głupot tylko w półprzysiadzie robić tacie OZP 😠

Gość gość
Przeciez w tej szkole nauczycielki w ogole nie ujmuja sie za kozlami ofiarnymi. :D

Gość gość
Wyniki egzaminu gimnazjalnego na pewno nie sa tam powyzej sredniej. Ciekawe skad takie informacje. W tym roku z powodu bardzo malej ilosci kandydatow sa tam juz tylko dwie klasy pierwsze ( do tej pory byly trzy). W klasie sportowej polaczono wszystkie dyscypliny, ktore mozna tam trenowac. Moim zdaniem szkola nieciekawa. Nie polecaja jej rowniez nauczyciele szkol ppdstawowych uczasy klasy szoste.

Gość gość
z tego co wiem, komisje wychowawcze są głównie przez nieobecności. opinia, że nauczyciele wszystko mają w nosie jest nie do końca prawdziwa. wiem, że pedagog akurat jest w porządku. zapytaj się nauczycieli szóstych klas, czy kiedyś był w tej szkole? powie że nie:) ale odradza.

Gość gość
ja polecam ale kazdy ma swoje zdanie

Gość Uczeń
Ciekawe skąd nauczyciele klas szóstych mogą cokolwiek wiedzieć o tej szkole skoro nigdy tam nie byli. Moim zdaniem poziom nauki jest dobry, a warunki do rozwijania zainteresowań sportowych są bardzo dobre.

Gość przuszły uczeń
Jak tam jest naprawde, bo jestem ciekawy ?

Niestety ale muszę przyznać Wam rację, również nie byłam zadowolona z gimnazjum nr 37. Dużo szukałam w internecie informacji a propo różnych gimnazjów we Wrocławiu i zdecydowałam się zapisać córkę do gimnazjum dla dorosłych ze szkoły Nova Centrum Edukacyjne, mimo negatywnych opinii w internecie, muszę stwierdzić, że jest zupełnie na odwrót, naprawdę WOW. Super nauczyciele, zero opłat, córcia jest zadowolona bo zajęcia są tylko w weekendy więc w tygodniu dorabia sobie. A mimo, że jest to gimnazjum dla dorosłych można tam zapisać dziecko już od 16 r.ż. Naprawdę POLECAM. :)

Gość gość
UWAGA! Wraca ośmioletnia podstawówka i czteroletnie liceum! Jeśli nie masz ukończonego gimnazjum lub liceum, to ostatni dzwonek, aby ukończyć szkołę aktualnie obowiązującym trybem. Wypełnij formularz na stronie, oddzwonimy! www.nova.edu.pl Więcej informacji pod numerem 713070119 Zaprasza Nova Centrum Edukacyjne we Wrocławiu – szkoła za darmo!