Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrzesniowa panna mlodda

chcętaką sukienkę do ślubu- rodzinie się nie podoba bo jest za mało strojna

Polecane posty

Gość aaaaaaarwena
ja chce miec taka jak beyonce w swoim teledysku " best thing ive nener had", ta jak sie bawila na sali a typ jej sciagal podwiazke :D

Autorko.Sukienka jest śliczna,kobieca a zarazem dziewczęca.Idź w niej do ślubu,nie patrz na rodzinę,bo to Twój ślub a nie całej rodziny.

Damaska, czy jak Ci tak Damascenka, niunia :) Damascenka. Czytać nie umiesz? I co jej zrobia jak nie ubierze slubnej? Po pierwsze: ubrać to można się W COŚ a nie UBRAĆ coś. Sukienkę się zakłada bądź się w nią ubiera. Po drugie: dlaczego mieliby jej coś zrobić? Czy w twoim domu panuje taki terror, że widzisz go i u innych? wez sie dziewczyno zastanow, myslenie nie boli Ciebie, jak widać - BARDZO boli :) Zażyj jakiś apap czy inny ibuprom - reklamują to wszędzie :) ................. Powtarzam, bo do niektórych nie dotarło: sukienka jest śliczna. Ale nie jest odpowiednia na taką okazję.

donkapatke Margajte.Podoba mi się Twoja stopka.Doda jaka jest to jest,ale teksty ma fajne Aaaa i wszystko w temacie :) Wiecej pytań nie mam :)

Gość Kłoliberek
Damascenko nie tobie decydować kto jaką suknie ma założyć do ślubu. Ty masz taki gust i takie wymagania a druga osoba zupełnie inne. Więc bądź tak łaskawa i decyzję o stylu sukni ślubnej zostaw pannie młodej.

Gość fsdfsd
piękna sukienka:) jesli sei dobrze w niej czuejsz to smialo idz:)

Damascenko nie tobie decydować kto jaką suknie ma założyć do ślubu. Ech :) Czy nie wyciągasz zbyt pochopnych wniosków? Wskaż paluszkiem - bardzo proszę - moje słowa mówiące, ze ma być tak, jak ja chcę, dobrze? Mergajte Ale nie jest odpowiednia na taką okazję. nie tak bardzo jak Twoja opinia. Moja opinia jest JAK NAJBARDZIEJ ODPOWIEDNIA. To jest forum, niunia :) FORUM :) A każda opinia na forum, wyrażona w sposób kulturalny, jest właściwa :) No, chyba, ze nie rozumiesz zasad netykiety, ale o tym też możesz poczytać :) Ciao :)

Gość A DAMASCENCE JAK ZWYKLE
WSZYSTKO NIE PASUJE, EHHHHHHHH

Gość nanananaa123456899999
Ladna,tylko moim zdaniem dodatki,fryzura i makijaz musza byc pierwsza klasa zeby nie bylo efektu szarej myszki,najgorsze co moze byc

A DAMASCENCE JAK ZWYKLE WSZYSTKO NIE PASUJE, EHHHHHHHH Kolejna pomarańczka (lub cały czas ta sama :) ), która ma problem z czytaniem ze zrozumieniem :) Nihil novi :)

nanananaa123456899999 Ladna,tylko moim zdaniem dodatki,fryzura i makijaz musza byc pierwsza klasa zeby nie bylo efektu szarej myszki,najgorsze co moze byc O to mi właśnie chodzi :)

Nie zgadzam się, że ślub kościelny oznacza też suknię, po której widać na kilometr, że to suknia ślubna. Baronowa Rothschild w „Savoir-vivre XXI wieku. Sztuka pięknego życia stwierdza, że „może to być krótka elegancka suknia lub kostiumik, obowiązkowy kapelusz lub stroik na głowie i rękawiczki. Natomiast na pytanie, czy sukienka z linku jest elegancka, autorka tematu musi sobie sama odpowiedzieć...

Gość gfhgjhjhkjhjh
Damascenka, to albo efekt szarej myszki albo jest nieodpowiednia zdecyduj się, bo widać sama nie wiesz o co ci chodzi albo tak się zamotałaś

Damascenka, to albo efekt szarej myszki albo jest nieodpowiednia zdecyduj się, bo widać sama nie wiesz o co ci chodzi albo tak się zamotałaś Naprawdę niektórym paniom tutaj trzeba łopatologicznie wyjaśniać, bo same nie potrafią myśleć :-o SUKNIA JEST NIEODPOWIEDNIA, BO DAJE EFEKT SZAREJ MYSZKI. Paniała?

Gość gfhgjhjhkjhjh
a skąd Ty wiesz jaką urodę ma autorka? nie na każdej kobiecie prosta suknie da taki efekt a suknia jest bardzo klasyczna co niektóre tutaj widza nie wiedzą co to znaczy:D

"a skąd Ty wiesz jaką urodę ma autorka? nie na każdej kobiecie prosta suknie da taki efekt" Dżizas... :-o Tu już łopatologia nic nie da :-o Przede wszystkim to nie jest suknia a sukienka. a suknia jest bardzo klasyczna Niunia, powtarzam: to nie jest suknia a sukienka. Czaisz różnice, czy dla ciebie to tylko dwa różnie brzmiące słowa? Klasyka... Znaczenia tego słowa też nie rozumiesz. "co niektóre tutaj widza nie wiedzą co to znaczy" Ty z pewnością nie wiesz, co widać zarówno po sposobie pisania, jak i całej reszcie.

mergajte damascenka, to jest forumowy wyznacznik klasyki ha ha Poznać głupiego po śmiechu jego :) ona wie lepiej na każdy temat. Oczywiście :) I radziłabym ci to zapamiętać - nie lubię się powtarzać. w dodatku te głupie ublizanie innym w celu pokazania siebie "z lepszej" strony jest żałosne i świadczy o Tobie, niestety nie najlepiej. Jeśli już, to TO głupie ubliżanie. Gdzie ty się uczyłaś języka polskiego? Zaocznie? w celu pokazania siebie "z lepszej" strony Na taki tekst mogła wpaść jedynie mentalna gimnazjalistka. Jak jeszcze napiszesz o zazdrości, to potwierdzisz jedynie ten fakt :) Co do reszty tej wypowiedzi, to twoje zdanie (i pokrewnych tobie pomarańczek) mnie nie interesuje. Ile TY masz lat, dziewczyno? Ciekawość to pierwszy stopień do piekła.

Gość ło matkooooo
sukienka bardzo ładna :)