Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierdzewna

1 miłość nie rdzewieje?

Polecane posty

Gość nierdzewna

To prawda?

oczywiście! :) prawdziwa miłość jest zawsze pierwsza bo wszystko co było przed i po sie nie liczy :) dlatego nie rdzewieje, o ile była prawdziwa

Gość annia.....................
Prawda.

Gość szkoda.słów
pewnie że tak. Dlatego zostałam przy tym pierwszym

to był ten któremu wycięłaś numer czy ten przed nim? no mój pierwszy nie był też pierwszy nawet nie wiem który ale tamci sie nie liczyli,więc tak jakby on byl pierwszy i ostatni 😭

Gość don masturbatte
Nie prawda. Stara miłość nie rdzewieje taka jest prawda.

Gość a niech atakujom
a ja nie wiem do której chce wrócić :O hmm może do trzeciej czy do przedostatniej.. nie wiem :(

Gość Basika232323
Odpowiedź na to pytanie brzmi: NIE!!! Gdy miałam 16 lat poznałam faceta, byliśmy razem 3 lata, rozstaliśmy się bo ja kogoś poznałam. Teraz żyję kilka lat z następnym mężczyzną i często wspominam tamtego. Czasem piszemy do siebie, rozmawiamy. On chce się spotkac, ja się boję. Ale czuje, że gdybyśmy się spotkali, bylibyśmy razem. 1 miłośc nie rdzewieje, jest zawsze w sercu:)

jak nie wiesz do ktorej to znaczy,że to nie miłość :classic_cool: Carie, myslałam, że ten którego tak urządziłaś to go kochałaś... bo ja z byłymi zwykłymi mam neutralne kontakty a z "tym" exem rozstałam sie z hukiem :O :O

Gość zakompleksiona istoto no life
carre mitomanko, ciesz się jeśli jakikolwiek przedstawiciel płci męskiej rodzaju ludzkiego zechce spojrzeć na ciebie i podejść bliżej niż na odległość 2 metrów!!!!!!!!!!!!!

Gość xxxxxxxxxx;o
Dlatego nie biore nie dziewicy

Gość lashkar-e-taiba
takie kurwy stare jak carie,lookrecje,czkawki i inne gady pisza takie bzdety ,ze aż ekran się buntuje w lapie ,stare piżdzicha przesiedziały zycie przed kompem na idiotycznym kafe i opisuja swoich partnerów :-D jakich ? kurwa chyba styl od miotły dla jednej albo ogórek dla drugiej,wy i partnerzy :-D dobre :-D

Gość Pyzunia 22 lata
oj rdzewieje i nawet sypie się w proch pordzewiałych resztek :D

Gość lashkar-e-taiba
moze i tepy chuj,ale bajki sa 19 chyba,głupie cioty ,znawczynie stosunków damsko meskich :-D skąd ? z google czy z kafe ?dupska pewnie juz macie płaskie jak blat stołu w kuchni od tego siedzenia ,ale piszcie ,piszcie ,małolaty jeszcze łykaja wasze gnioty :-D