Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaosobanieeeesttttetyyyy

oto mój najnowszy topik na kafe - KOLEJNY!!!

Polecane posty

Kolejny topik i kolejny dzień bez mojej paczki z rentą. Kolejny dzień gdy nie mogę się wynieść z tego PRZEKLĘTEGO DOMU a w sumie dlaczego? I wiecie powiem wam we wszystkim miałam rację. No ta spowiedz - to nie miałam szans na taką spowiedz jak teraz - tylko muszę szanować tę spowiedz żeby mi nie poleciała, a tak nie miałam szans. A czemu? Bo ja mam pożartą matkę przez rodzinę królewską w Londynie i cała wiara źle. Przez to może tyle trupów, ale zasadniczo matke miałam i cóz... takie życie me. Ani potasu. No ale wiecie - cóz to za wartość. Jednak też wartość - jak krzyż rodowodowy na Szwecję i cóz... cóz więcej można zrobić i tak dalej. No a z pożartej matki niewiele wynika wiecie i tak dalej - nie da się być dobrym katolikiem z pożartej matki jak ci ksiądz porządnie nie wytłumaczy wszystkiego z tej relii i tak dalej. Czy ma szanse. Nie wiem. Ale wtedy jest tylko 1 droga, ze dziecko miało matkę po komuni bo jak źle tłumaczą to matka leci taka pożarta i wiecie jeszcze gorzej jest jak człowieka zwierzęta zjedzą. To już całkiem amen. Ale rodzina królewska to ciężko , to bardzo ciężko bo to trzeba ograć. I tyle. PO PIERWSZE to trzeba WIEDZIEĆ, a po drugie ograć także... a może to doprowadzić do zmiany dynastii a po co i tyle. PO CO? Czasem jest to niekonieczne. PO CO? koniec :( I tak właśnie płaczę i cierpię , że nie mam paczki. Co robić dalej? Kiedy przyjdzie? Zostaje STRASZYĆ. Logicznie. I to robię no ale coś słabo mi idzie musicie przyznać, ale jestem tak wytrwała w tym straszeniu, że coś strasznego i tyle. I nie dam się zupełnie. No pożyjemy zobaczymy, ale z królową Boną koniec, z takimi jak ona też. Kto mnie tak urządził? I tyle :( 😡😡😡😡

Wiecie jak już dostanę tę paczkę co ja mam NAGLE ROBIĆ? Idzie maj. Co tu myśleć o całości. Przecież to straszne i tyle, nie? I tyle. I patrzcie - od dziecka to samo - gdzie jest Bona? Gdzie jest Victoria? Zostaje mi Mengele i ten brat - nie wiadomo skąd, po co i na co. Na szczęście ma żonę. Dianę i tyle. To se wyobraźcie :( I tyle :( I to jest cała moja rodzina, a ja swojej nie utowrzylam. Tylko paczke mam. I nigdy wam się nie dam za brak passu USA, brygidki - a najbardziej za paszport bo zobaczcie jak zostają po mnie PRZESTROGI DLA POLSKI Stanisława Staszica. Bo ja jestem taka czy siaka. No czego chcecie? i tyle. Nie rozumiem. Przestrogi dla Polski!!!! Dlaczego nie? :( 😡😡😡😡

wiecie bo ja nie mam wartości. Po mnie zostają PRZESTROGI DLA POLSKI i ja nie mam wartości. No cóz... a kto je ma. Agnieszka Śmieszka - ja po prostu jestem tak pociorana przez WASZE WARTOŚCi, że moich nie ma i tyle. Przestrogi dla Polski - kogo to obchodzi? A wiecie reszta to tak - Śmieszka zrobiła dziecko, ale słuchajcie ja w szkole miałam rodowody na szkołe. W Polsce wszyscy to mają w dupie, ale wiecie no nie mieli, mieli mnie z tej szkoły wziąć, a za dziecko jej i Mengela nigdy nie wezmę odpowiedzialności bo dostałam wiecie negatywną ocenę pracy i zwolnienie dyscyplinarne i powiem wam DLATEGO MIAŁAM TĘ ŚMIESZKĘ TOTALNIE olać bo jest nic nie warta ale musiałabym wiedzieć że miałam rodowody na szkołe i co mi szmata zrobi. Nic. A tego nie wiedziałam i tak przegrałam bo wiecie co to ona ma za rodowod z tego WROCŁAWIA jak kumam , ze nie ma rodowodow na szkole i tyle. A mnie starczył Jan Ewangelista i po niej. Jej partner NIEMIECKI bez rodowodu - zdechły Franciszek żeby nie wyleciał, ale wiecie - powiedzmy że przez szkołę się to stało. A co? Uczyła ta Smieszka? Ona jest bezczelna. Po prostu zrobiła dziecko z dyrektorem szkoły w USA i jej się w głowie ze mnie posrało, które zabiła i przez to całość się ciągnie jak wiecie nie wiem - bardzo długa kiełbasa i tyle. Z pewnej części ciała. Ile ona ma lat nie wiem. Ale niemiecki jej partner ok. 40 więc wybaczcie :( Bo nastolatki w pracy fizycznej za granicą. I tyle :( Koniec. A narzeczonego miała Agnieszka jak berlin w 2011 roku w lutym także niech go tam poszuka. tyle jej NORMALNIE zostaje , a mnie renta i Polska i zdjęcia z Gdańska na cześć mojej prababci. Bo jestem straszna bo nikt się nie chce poddać. No wiecie - paczkę mi mieliście odesłać. Jak wy wojujecie. Zostały wam pierdy. Tyle wasze wojny warte i matka Kevina. Ja nie. I tyle. To mogło być, ja nie. No to se ją zeżryjcie i mieliście se ją znaleźć w tym lesie i zjeść i by mogła być, a tak? I tyle. Co wy wiecie o zachodzie i koniec. A jak paczka nie przyjdzie to wydaję Niemcom Piłsudskiego i mogę być bo co to dla mnie amazon - firma ze squadem i tyle. i koniec. I po Polsce. Zarżną mnie i po was. Niemcy. Polska jest tylko ode mnie - od Gomułki, ja nie. No ale GULIK - minus jeden jak Gomułka i za gulik wiecie paczka moja i wartości powyżej gulika. A wy takie macie? Nie zauważyłam. Telewizję se pooglądam. Może tam coś będzie. Tyle :( I gdzie moja paczka i koniec :( 😡😡😡😡

Ale wiecie to wam napiszę bo to warto. CO TA WASZA SŁUŻBA LITURGICZNA robi w tej Anglii jak tam FACECI CHODZĄ W CIĄZY. Juz chyba 3 było. I tyle. A oni tam siedzą. I wiecie żeby jeszcze ktoś stwierdził, że wywalaj za konto. Nic . A to Polska. A ja takie życie, a oni konta w USA. Z tej pensji zdechlej. Spencerom się należało się dowiem. CO? To ich mieli w parlamencie załatwić. Czemu nie? Za dzieci sie dowiem. No wiecie co... a co - nie mieli za co se wybudować swoich mieszkań? Bez sensu i tyle. Mieli ich załatwić w parlamencie żeby nic nie znaczyli i tylko tyle. I czynsze ich i znowu znaczą Z NICH. Bo tak powinno być, ale takie rzeczy no wiecie co :( I tyle :( I TACY WSZYSCY SĄ MĄDRZY, ale ja najgłupsza - no czemu nie? Ktos musi. Dziecko wzięte na kasę. Czemu nie :( 😡😡😡😡

Wiecie oni sa tam wszyscy na tym zachodzie tacy piękni,że jedynie że Adolf z grobu nie wstał i ich wszystkich nie pobłogosławił że czas na 3 wojnę światową. I czas ruszyć na Chiny bo co im po mnie zostaje. ADOLF HITLER. No jeszcze Skarbek i jego wartości, ale szkoda go na kafe. Naprawde. No to Adolf i kolejna kanonizacja albo papież - co ten papież robi. Bo czemu nie brygidki? Nie wiem. CZEMU NIE? Doslownie i tyle :( 😡😡😡😡

Wiecie ja im sie nie dałam - mieli matce odszkodowanie zapłacić i koniec. Jaja sobie robili to mają co mają. I Piłusdskiego mam i rodowody wszystkie -na szkołe są rodowody z Jana Ewangelisty. Nie - uczelniane kurwy lepsze - a to niech rządzą. Tylko wiecie tym bardziej mieli o dziecko zadbać - o mnie - i paczka miała dojść. Bo w sumie ta opinia jest dla nich. ZA WSZYSTKO i tyle. No i wiecie ten Otto się powiesił ale w sumie za co? I tyle. I wielu osobom zostaje to samo za otwartą granicę z Polską. CO TO MA BYĆ? Gdzie rodowody na Śląsk? Co to ma wszystko znaczyć? Co to polewka? Czarna. I za to nie mają Piłsudskiego i nie potrafią zjednoczyć się z rodziną królewską w Londynie a resztę wam napiszę pózniej. No jakimś cudem, ale bez sensu. A są ich? Byleby wyglądać. I zobaczcie - światem rządzi Polska. Po papieżu Polaku. Książę Karol. Jedynie, ze nie w ciąży. I tyle. Takie życie. Taki jest ten Zachod, ale mnie to OD DZIECKA jak gówno z dupy. To tyle im przy Chinach zostaje? Bo TAKIE CHINY SĄ. Wartość ujemna. Jeszcze gorsze niż Polska i to o wiele dlatego jest potas i trochę lepsi są. Bo jakie są Chiny. OBRZYDLIWE i koniec :(

To znowu - ja. Idę jednak. Znowu przyjdę. Powoli biorę się za handel i tyle powiem wam zanim nie dostanę paczki. Ona jest już przekierowana i jest w mieście nieoopodal i tak przyjdzie żebym nie rościła sobie praw do pracy na poczcie bo fajna, sympatyczna praca i rzeczywiście pasuje żebym na poczcie pracowała. NO OCZYWIŚCIE - dziękuję za słowa uznania. W taki oto sposób rodzina mieszkająca w tym domu przed Boną I Mengele oraz mną wiecie wyszła na kretynów choć to nie do konca bylo tak. Ich zgubiło tu i wykonczyło wiecie klamstwo,że mianowicie kościół miejscowy zbudował książę. TO NIE JEST PRAWDA. Znaczy może coś tam dał, ale kasa była z rodziny królewskiej i tak miał rodowod,żeby tego nie brać i wziął i dlatego nie może być CHYBA??? dla swej rodziny bo debil wziął pieniądze i kościół wybudować a miał trzymać z Niemcami. Bo co on robił w Austrii po 2 wojnie światowej. WRÓG NIEMIEC i tyle. Adolf - takie coś. On był Adolfem - on tak chyba mówił - tego nie rozumieli i to tak sie skończyło z zle danego rodowodu. I tak zaczęła się NAJBARDZIEJ 2 wojna światowa wiecie - tu gdzie mieszkam. I tyle. Dlatego z tego domu TAK SAMO NAPUSZCZONEGO na Pocztę polską, zeby była niemiecka no gdzie tu praca? Ja niekoniecznie musiałam na poczcie tu dostać pracę, ale to miałam mieć wytłumaczone bo wyszłam na wariatkę, a przecież zupełnie normalna osoba. No pierwszy męczennik. Po mnie zostaje wszędzie umowa o pracę PAPIER - nic więcej. Podrzeć , człowieka nie było i koniec. Tak działa rodowod i napuszczenie. Ta wieś dla mnie nie istnieje. Tylko ta renta i koniec. Do miasta z ktorego przyjdzie nie wyprowadzam się tam i to koniec. Rodziny nie miałam żadnej - tu nikogo nie znam. 8 lat zmarnowane - ja patrzę swoich i koniec. To wszystko. Co jeszcze?

cdn... :(