Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ordin

Seks oralny - czy lubicie to robić swoim facetom?

Polecane posty

Gość ordin

Seks oralny - czy lubicie to robić swoim facetom? czy odczuwacie z tego jakąkolwiek przyjemność prócz takiej że sprawiliście mu przyjemność? a jak tak to co wtedy czujecie?

Gość pamelkafa
sama jestem ciekawa, przymierzam się do tego? jakaś bardziej doświadczona może się wypowiedzieć?

Teraz przycupnę i poczekam na te zakochane idiotki i facetów podszywających się pod zakochane idiotki, którzy czerpią z tego orgazmiczną wręcz przyjemność, ach jakie to cudowne, ach dla mojego Misia wszystko. 🖐️

Gość Damian waw
A co Ci w tym przeszkadza ?? lubisz obrażać ludzi ?? Ja się nie podszywam bo to bez sensu nie ma w tym celu. Ja to lubię i wielu facetów też to lubi... to tak samo jak wiele kobiet lubi jak facet się nią zajmuje oralnie... Także to identyczna sytuacja...

Gość Damian waw
Fajnie :) też lubię ryby... Ale preferuje łososia

Modlę się każdego dnia do czcigodnego Jashina, by uchronił mnie przed tym niebezpiecznym debilizmem.🖐️

Gość Damian waw
A pro po religii to całkiem ciekawy ten Zakon Jashina poczytałem chwilę i mnie wciągnęło... Hmm a o debilizm to o co Ci chodzi ? bo z tego co widzę to masz jakiś głęboko skrywany problem... chcesz o tym pogadać ?? Zauważ że ani razu Cię nie obraziłem pokaż swoją inteligentną stronę i odpisz normalnie

Gość malefic
Ty Dek to chyba jesteś jakaś megalomana. wszystko wiesz i bardzo to chcesz zakomunikować innym. może sama jesteś niedolizana i stąd ta twoja gorycz i sarkazm?;) a co do podszywania to może niektórzy się podszywają, ale chyba nie wszyscy, ja nie i kolega wyżej też. no i rozumiem że ty też nie, tak? no więc jest jednak parę ludzi którzy nie. przypominasz mi tych 2 dziadów co siedzieli w loży na muppetach. czółko;)

Gość ssdsdsdsds
To ja się wypowiem :) Tak, lubię robić mojemu loda. Podoba mi sięjego penis. Obciąganie mnie podnieca. I tyle ;)