Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lementyna

Co przynieść do szpitala

Polecane posty

Gość lementyna

Jutro idę odwiedzić koleżankę do szpitala, wczoraj urodziła synka. Co mam jej czy dziecku kupić. Chodzi coś małego, żeby nie przyjść z pustymi rękoma, ale też żeby jej tam nie zabierać miejsca w szpitalu i znosić rupieci. Jak myślicie, co będzie odpowiednie?

Gość do autorki,.,., ,,
ja mysle, ze to nie miejsce na prezenty. Kuo mamie jakąś wode, jablko, jogurt

Gość lementyna
no tak, ale głupio tak bez niczego, jak pamiętam kiedy inna koleżanka rodziła, to wszyscy jej potem znosili jakieś rupiecie, albumy na zdjęcia, ramki, kosmetyki dla dziecka i inne pierdoły, ja właśnie tak myślałam, że to ona się wymęczyła to raczej bym coś jej przyniosła dla lepszego samopoczucia, może jej książkę kupie, żeby się nie nudziła:P

Gość do autorki,.,., ,,
o, to jest pomysl. fajny poradnik o 1 rok zycia dziecka, mlode mamuski lubią.

Gość do szpitala nie nosi sie
nic żadnych prezentów weź wodę jogurt jakąś gazetę poradnik dla mam czy coś takiego a dla maleństwa sie nie nosi nic do szpitala dopiero potem jak juz jest w domku

Gość lementyna
hihi no w zasadzie to i prawda:P to może książka nie, no ale coś musze tam przytargać, jakieś propozycje? Ja się nie znam, jakoś temat dzieci mnie nie kręci, ale chcę coś fajnego dla nich:) pomóżcie

Gość lementyna
poradnik nie, to jej drugie dziecko myślę że ma już pojęcie co i jak;)

Gość lementyna
aha, nie nosi się dziecku nic?? to jakiś zabobon? to myślicie, że mamusi tylko coś?

Tak czy siak lepiej zadzwoń do koleżanki czy możesz ją i malucha odwiedzić ;) Bo naprawdę nie każda matka chcę mieć towarzystwo w szpitalu ;) Jak już to bym zaniosła dla mamy wodę,sok/owoce (jak karmi piersią to nie wszystko może) lub tak jak piszesz książkę tylko skoro to jej drugie dziecko to poradnik będzie niepotrzebny :) A dla dziecka np bodziak. A coś konkretnego kupisz jak odwiedzisz ich za jakiś czas w domu.

Gość lementyna
no tak tak chodzi o jakis drobiazg, mogę odwiedzić już jesteśmy umówione! to dzięki będę szukać czegoś małego fajnego