Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spokojnie.. .. ..

gorączka 3 dniówka

Polecane posty

Gość spokojnie.. .. ..

Moja córka miała ją jak miała 6 miesięcy, teraz ma 2 lata i miała 3 dni gorączkę a teraz ma cały brzuszek i plecki w kropkach. Możliwe to jest? Gdzies wyczytałam że przechodzi się o jeden raz. Jakie macie doświadczenia?

Gość fgrttu
a moze to coś innego?....różyczka?

Gość spokojnie.. .. ..
wyczytalam ze rozyczka o i plamki na buzi, a tych nie ma..

z tego co mi wiadomo to tzw 3dniówka jest to wirusówka,a wirusów jest okropnie dużo,więc może inny przypałętał się, nie słyszałam żeby tylko raz przechodziło się i uodparnia u nas teraz szaleją te 3-dniówki

hmm na trzydniowke choruje sie dwa razy bo sa dwa wirusy niedobre ktore je wywoluja. tzn. moze byc tez raz -ale maksymalnie dwa razy. wlasnie przeszlismy tydzien temu: goraczka ponad 3 dni i wysypka czerwona zwlaszcza na brzuszku i po dwoch dniach nic nie ma. no i tego wirusa mamy zaliczonego wiec teoretycznie pozostal jeden o ile sie przypaleta:D:D no tak mi lekarz powiedzial bo oczywiscie z wysypka od razu polecialam na konsultacje:D:D

Gość 8u8ijijuijiuiuuuu
Moje dziecko ma rok i jak do tej pory okaz zdrowia,kilka dni temu miał właśnie 3 dniówkę,myślałam,że to od zębów gorączka,ale wysypka na ciałku wszystko wyjaśniła,i dziecku pomału apetyt wraca.

Gość spokojnie.. .. ..
jeju, moja córka ma dziś cały czas te plamy na tułowiu więc to nie 3 dniówka, bo się tak długo trzyma może to różyczka o matko..