Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MORwa..

życzę żle swojemu facetowi:(

Polecane posty

Gość MORwa..

dokładnie tak:( czasem w myslach marzę i myślę o tym żeby mu się coś stało ,żebym miała świety spokój od niego:( to straszne i wredne ale własnie tak jest:( kiedys moj facet opowiadał jak jego ex na głos podczas kłotni zyczyła mu zle ,żeby zdechł,zeby miał wypadek ,żeby mu się coś stało:( kiedys ją potępialam a dzis wiem czemu tak było:( dziś robie to samo:((

Gość MORwa..
nie mogę z nim życ a on nie daje mi odejśc ...niszczy mnie psychicznie jestem wrakiem....

Gość kot_odwrócony_ogonem
jak to nie daje ci odejść? nie jesteś jego własnoscią, czasy niewolnictwa minęły jakis czas temu

Gość Madameeee
Pojebana dziewucha ;/

Gość błędna rycerka
Jak to nie mozesz odejść,kuwa

Gość MORwa..
były policjant ,mnóstwo znajomości,doprowadził do tego ze straciłam miszkanie,nademną wiszą komornicy,niszczy mnie twierdząc ze bez niego nie dam rady,ze jestem glupia jestem nikim,uzależnił mnie od siebie finansowo dziś juz widzę ze to była jedna welka manipulacja

Gość MORwa..
nie mam przez niego rodziny,starciłam z nimi kontakt,nie mam przyjaciól nie mam gdzie i jak odejśc..dziś wiem ze robił to swiadomie krok po kroku..

Gość MORwa..
nie chce właściwie juz życ ,jest mi wszystko obojętne.przemoc psychiczna bardziej boli niż uderzenia