Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zlakobieta23

doradzcie prosze !!!!

Polecane posty

czesc wszystkim ! mam taki problem dosc absurdalny ,ale chcialam sie was poradzic co o tym sadzicie..otoz jestem w ciazy ,ale zanim w nia zaszlam i zamieszkalam z.mezem mieszkalam z rodzicami i bracmi..i moj problem jest taki ,ze czasem w pospiechu przypadkowo lapie inny recznik po kapieli i sie nim wycieram..i taka mam obawe ,ze moze w dniu zajscia w ciaze podtarlam sie recznikiem brata lub ojca :-\ dodam ,ze dnia wg usg wskazuje zaplodnienie wspolzylam z mezem..ale moze tez wycieralam sie recznikiem ojca lub brata..nie pamietam !! co o tym myslicie ???? poradzcie ,doradzcie prosze !

Gość od wycierania ręcznikiem
nie zachodzi się w ciążę

Gość facepalm123
Będzie rodzinna zrzuta na dzieciaka.

Gość asdfghjkl.;/yj
tak szczerze to nie wiem ale nie sadze zeby to bylo moliwe

Gość AlicjaK.
Sama piszesz, że problem jest dość absurdalny...Ja nie wiem,czy robisz sobie żarty czy nie,ale-na wszelki wypadek;)-odpiszę bez żartów... Kochana,to nie jest mozliwe... Plemniki potrzebuja odpowiednich warunkow(temperatura,cieplo,wilgoć-nie taka jak na reczniku...)... Nos zdrowo swoje maleństwo,uśmiechaj sie do niego i nie karm się ABSURDALNYMI lękami...Powodzenia,szczęścia...

nadal mam watpliwosci ...avjesli facet sie nie masturbowal ,ani nic po prostu wytarl po myciu to moga byc tam plemniki ?

Gość autorko
jeste kretynka :D zycze ci abys dorosla i zmadrzala zanim urodzisz dziecko bo twoje dziecko bedzie mialo kiepskie zycie z durna matka

gdyby tak było.. to już wiele razy byłabym w ciąży ze swoim bratem czy ojcem🖐️

Gość o fuccckkk
Ja rozumiem, że kobieta w ciąży, wpada często w paranoje, no ale bez przesady, by kobieta w tym wieku miała takie myśli! Jeśli to prawda to aż wierzyć mnie się nie chce, a jeśli to prowo to bardzo kiepskie.