Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda;;;

partner przy badaniu

Polecane posty

Gość młoda;;;

Czy Wasi partnerzy chodzili z Wami do lekarza podczas ciąży? byli obecni przy badaniu na fotelu i przy usg dopochwowym??

Gość adiaree
jasne. sami mi wkładali. i jeszcze pokazywali, jak mnie dymali przy majstrowaniu bachora

Gość mammaaaa
tak :)

Gość moja tez tak miala
moj byl

Gość lopae
oczywiście. nawet z lekarzem brzdąkneliśmy się w trójkąciku z tego podniecenia

Gość camerun
w moim przypadku był mąż, mama, tata, ciocia, dziadek, wujek, babcia teściowa i sąsiadka

Gość młoda;;;
Pytałam poważnie ale widzę że nie mam co liczyć na poważne odpowiedzi. Dziękuję.

Gość ciężarna matka
a po co? Mąż ogląda mnie w domu a ginekolog w gabinecie.

Gość młoda;;;
A nie chciał zobaczyć maleństwa na usg?? czy może też macie w domu takie sprzęty??

Gość ciężarna matka
czasem ogląda mnie też listonosz i inkasent z gazowni

na usg to ok ale do ginekologa to niby po co? nie martw sie przy porodzie bedzie mial szanse sie napatrzec:D

Gość kkd8fgfg
mój jak zobaczył badanie dopochwowe to wyjął sztywnego kutonga i zwalił sobie konia brudząc ginekologowi fartuch

Gość młoda;;;
a na usg chodzicie do księdza a nie do ginekologa??

Gość ciężarna matka
a po co na badaniu i usg dopochwowym, u mnie ginekolog prosi do gabinetu jak pacjentka jest ubrana. Mój mąż wcale nie ma ochoty patrzeć jak obcy facet zagląda mi do cipki ja to szanuję i szanuję pracę lekarza, który nie musi się zastanawiać czy nie dostanie za chwilę w twarz.

Gość kjvfkjldgkjldklgj
z ciekawości zajrzałam na ten temat bo byłam ciekawa odpowiedzi. Ale masakra!!! jakieś gimgówno okupuje kafe w danej chwili. mam nadzieje że moja córka jak za 4 lata tam trafi poniesie troche poziom...

Gość kjvfkjldgkjldklgj
na razie w czasie spowiedzi zagląda księdzu pod sutannę po czym dokonuje na nim zuchwałej kradzieży kieszonkowej:classic_cool:

moj zaczal chodzic jak juz bylo badanie przez powloki brzuszne, pytalam wczesniej lekarza, czy na nastepnej wizycie bedzie juz usg wlasnie w ten sposob robione :)

moj maz chodzil ze mna na usg,chodzilam prywatnie przez cala ciaze i lekarz wrecz namawial aby mezowie uczestniczyli.gabinet byl podzielony na 2 czesci i gdy lekarz mnie badal maz czekal na fotelu w 1 pokoju ,po badaniu sie ubieralam ,kladlam na usg na lozke i lekarz prosil meza o przyjscie,wszystko nam tlumaczyl i pokazywal,

Gość młoda;;;
vi, kasiulek dziękuję za normalne odpowiedzi.

Gość zależy jakie usg
Bo jak przez brzuch to ok ale na pewno głupio byłoby lekarzowi, gdyby ktoś mu na ręce patrzył podczas badania ginekologicznego czy usg dopochwowego.

Gość ciężarna matka
powiedziałabym że zdarzały się inne normalne ale żadna nie była przez ciebie oczekiwana. Jak chcesz iść z facetem to spytaj się doktora czy nie ma nic przeciwko. Jak dla mnie możesz chodzić nawet z mamą

chyba do 11 tyg mialam usg dopochwowe wiec jakies 2 razy.maz czekal w 1 pokoju i po takim usg wracalam do meza i ogladalismy zdjecia z usg.lekarz byl super i nie az taki bardzo drogi bo 150zl wizyta z usg.ale np gdy maz nie uczestniczyl w tych dopochwowych dopisywal na wydruku np dla tatusia itp.taka pamiatka.