Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalineczka kali

do mamusiek czy tylko ja tak mam???

Polecane posty

Gość kalineczka kali

witam mamusie ... chcialam sie zapytac czy ktoras z was siedzi teraz przed telewizorkiem z piwkiem w reku?? maluszek poszedl spac ma 1,5 roku ja natomiast 22 lata...mam ochote czasami gdzies wyjs, troszke poszalec ale nie zawsze sie udaje wiec dzisiaj sie zdecywalismy z mezem na male piwko przed tv...wam kobietki tez taki relax chyba dobrze robi???

Gość glllllllllllllllllllluuuu
Nie dziwie Ci sie, ze chcesz odreagowac. Ja w Twoim wieku o dzieciach zupelnie nie myslalam. Tylko ŻYŁAM :-)

Gość ja tez w wieku 22 nie myslala
m o dzieciach tykllko o piwku ale w knajpce czy na dyskotece:)

Gość kalineczka kali
no coz wiem ze napisam maluszek ale wlasciwie to w wieku 20 lat urodzilam blizniaki...wiem ze niekorzy zle sobie o mnie pomysla ale mam potrzebe zeby po calym dniu zmagan z malymi kreciolkami napic sie piwa, obejrzec tv , pogadac z mezem i miec troszke switego spokoju...mowie wam dziewczyny jak male pojda spac i jest taka cisza to nie wiem co mam zrobic hehe pewnie to glupio zabrzmi ale lubie siebie w roli matki w tym wieku ale jak i kazdy potrzebuje rozrywki

Gość glllllllllllllllllllluuuu
nie wiem, po co zakladalas ten topik :-O przeciez wiadomo, ze nie tylko dziecmi czlowiek zyje... to w koncu złopiesz to piwo przed tv i gadasz z mezem, czy piszesz na kafe???