Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limonka----

kiedy wyciagacie baseny dla dzieciakow?

Polecane posty

Gość limonka----

na jutro zapowiadaja 28 st moj syn jeczy zeby wyciagnac basen-a wy kiedy wyciagacie?

Gość do autorki..........
no chyba cie pogielo.....najwczesniej koniec maja, poczatek czerwca

Gość facepalm123
W styczniu najpóźniej!

Gość ja jeszcze basenu nie ale
mają taki stolik wodny co się tam nalewa wody i można się bawić stateczkami i to im dam. A nad rzekę chodzimy już od kilku dni ale lażą tylko w kaloszach i pilnuje żeby się do kaloszów nie nalało wody. Kamyki wrzucają tamy budują itd.

Gość kissssssssssssssssssss
ja tez sie zastanawiam czy nie wyciagnac .Zawsze nalewam wode wezem ogrodowym i jak on tak polezy na sloncu to woda w nim jest goraca ,ale to tak 10-15 cm max

Gość Autorko ja otwieram
Hmm tu gdzie mieszkam ma byc 31 stopni (jutro) ale nie odważyłabym się na basenik dla malucha bo ziemia jest jeszcze "nieletnia" i nie nagrzana a wiadmo że baseniki leżą na ziemi a potem maluch wychodzi z wodu i stąpa po ziemi . Warto poczekać jeszcze z miesiąc z takimi atrakcjami a na pewno 3 tygodnie na upartego.

Gość e tam moi biegają
już na bosaka. Ziemia ciepła, piasek cieplutki w piaskownicy. Zresztą ja basen zawsze stawiam na tarasie a tam mam dywaniki rozłożone. Ale dziś po trawie ganiali na boso. Mimo wszystko na basen jest moim zdaniem za wcześnie.