Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8u8ijijuijiuiuuuu

Jak reagujecie na krzyki roczniaka ????????????

Polecane posty

Gość 8u8ijijuijiuiuuuu

Moje dziecko w dniu swoich pierwszych urodzin zmieniło się o 180 stopni :O.Trwa to już 2 tygodnie.. i nie wiem dlaczego,o byle co się złości,krzyczy,próbuje mnie przekrzyczeć,patrzy mi w oczy i wydaje tak wysokie tony,że aż mi w uszach dzwoni.Dziecko do roku było bezproblemowe,nic się nie działo szczególnego co mogłoby spowodować u dziecka taka zmianę zachowania.Macie jakieś rady jak reagować na takie piski bez powodu... ??? staram sie ignorować,ale najczęsciej to nie skutkuje...

Gość hmmmmmm ekmmm
moja tez pyskata i krzykata, potrafi ze zlosci polozyc sie na podlodze i tak sie modlic glowa do tej podlogi przy tym strasznie krzyczac. Olewam ja. Mowie najpierw nic sie nie stalo i odwracam sie i robie swoje, najlepiej wychodze z pokoju. Szybko wraca do normalnosci.

Gość momenomenmomen
ja moja ignoruje, ma dokladnie rok i tydzien. Skubana potrafi tak krzyczec jak czegos chce, ze mnie az wkurza, ale wtedy jestem oaza spokoju i udaje, ze nic nie widze. Po chwili sie wycisza. Sytuacja z dzis. Daje jej kisiel, a ona, mi ze stolu zabiera ciastko, i nie chce tego kislu tylko ciacho, mowie jej, ze ciastko bedzie po kislu i jej zabieram, ona w ryk i tak przez 5 minut. Udaje, ze nie wiem o co chodzi, siedzi przy stole i ryczy, a ja sobie wykladam obok gary ze zmywarki, zaczelam jej puszczac banki mydlane, uspokoila sie, dalam jej kisiel i potem ciastko. Najwazniejsze, ze nie ulegac dla swietego spokoju i ignorowac wymuszanie.