Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość typpppp

Czy jako karzeł 176 cm będę mial większe szanse wyrywać dziewczyny po medycynie?

Polecane posty

Gość jezu tutaj same babochlopy
na tej kafeteriaa. k**wa bruneika 175 to slysze "ode mnei nizszy" Jakis inny temat " ja sama mam 180 cm. a ja mam 183 cm", "taki to dla mnie za niski bo mam 178 cm" "ten facet to kurdupel nawet ja mam 176 cm" Doslownie w kazdym temacie takie teksty. Jaaaaa pieeeeeeerdole co to za muty tu siedza. lol. Przypominam ze wzrost przecietnej mlodej juz dojrzalej dziewczyny w Polsce to 165 cm. A tu k**wa same 175, 178. 180 ,183 . nawet gdzies czytalem jak 2 laski pisaly ze maja 190. Nosz kurva.

Gość ja na ulicy coraz czesciej
takie kurioza widuje. Sam mam 178 i pomimo tego ze wszyscy probowaliby mi wmowic ze jestem kurduplem dobrze wiem ze tak nie jest. Ale faktycznie d**y sa coraz wieksze i obszerniejsze. rosna po tych wszystkich kfc i innym nawozie.

Gość Kobixxx
ja mam 192cm. I na codzień nie za dużo widzi się wysokich kobiet. Za to gdy jestem w czołowych warszawskich klubach :DD Tam to te laski na szpilach to mają po 180+ i nie powiedziałbym że wyglądają słabo ;]

Gość laska konczy sie na 170
maks. takie jest moje zdanie i nie tylko moje.

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaczek
debilu,plujący się,ja mam 177cm i lubię but na obcasiku, mój facet ma 186cm i jest w sam raz dla mnie palancie :D a co do tego komu łatwiej,u mnie w pracy wszystkie baby zą zajęte,nawet grube i brzydkie,a facet zajęty jest tylko jeden- wysoki i przystojny (ma coś koło 185cm) poza tym są różne leszcze niskie, paskudy mieszkające z rodzicami :D

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaczek
tak,dla większosci polakow laska konczy sie nawet powiedzialabym na 165cm,bo są niscy i beznadziejni.ale ja jestem wysoka,a na brak powodzenia nie narzekam,no i wiem,ze na pewno będe miała wysokiego frustraci :D

Gość buuuuuuu,,,
kasiaaaacek raz piszesz, ze masz faceta, za chwile piszesz, ze bedziesz miala wysokiego. hehehe cos mi sie wydaje, ze nic nie masz i nie bedziesz miec i jestes spasiona locha z patologii, po zawodowce pracujaca w fabryce przy tasmie za grosze, nieudaczniku zyciowy jakie ty wartosci przedstawiasz? co soba reprezentujesz ty zalosny pokemonie fejsbukowy.

Gość bhehehe to widze ze wszedzie
jest inaczej, u mnie we wrocku w firmie jest jeden koles owszem ma 187 ale zadna na niego nie leci i twierdza ze jest "dziwny i pasztet", jest jeszcze kolo 179-zajety, 175-zajety i jeden 174- i to ten najczesciej zmienia laski. Dziwnie to sie ma do twojej teorii kasiaczku . Dziewczyn jest 5 w tym 2 wysokie i wlasnie one maja trudnosc ze znalezieniem faceta, jedna miala niby ostatnio jednego ale jest bardzo ladna a druga jest gruba i brzydka i nawet pies z kulawa noga by sie nia nie zainteresowal. Jest jeszcze laska 165-zajeta, 160-zajeta i jedna ma ze 158 i zajebiste cialko i ciagle kolesie na jej widok sie slinia. Widac kasiaczku mieszkasz gdzies w afryce bo taki profil jak w naszej firmie jest najczesciej spotykany. Zreszta ty pewnie faktycznie jestes jakas locha chuj wie skad siedzisz przed kompem i onanizujesz sie na chlopcach z obrazkow. Powodzenia.

Gość sądąc po słownictwie
to ty kasiaczek jakaś wieśniara musisz być bez elementarnego wykształcenia.Coś jak córka sołtysa.

Gość alien kontra predator
Ja PierDole laska 177 o kurwa ale faza LOOL ; D Oo