Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewiii

czego nie lubicie u swoich facetów

Polecane posty

Gość ewiii

czego nie lubicie u swoich facetów?????? Jakiego zachowania itp.

Gość załamałam się
bo właśnie zdałam sobie sprawę z tego że już wszystkiego w nim ni lubie oprócz tego jak mnie bzyka i jak przynosi wypłatę. Totalna klapa,,,

obojętności na innych. nie obchodzi go opinia innych i ich zdanie. chce palić to pali, chce klnąć to klnie, chce pluć to pluje :/

Gość ewiii
do załamałam się ile masz lat i jak długo jesteś ze swoim partnerem??

Gość załamałam się
w tym roku 29. razem 13 lat, 10 po ślubie. Ja wiem że nie każdy tak żyje, ale u nas tak niestety jest... Kocha, jest miły jak chce sexu, a ja zawsze się na to brałam. Ale nie sugeruj się moim wpisem, to pewnie taki jeden przypadek na sto, na ogół ludzie w związkach się kochają, okazują sobie uczucia, rozmawiają jak im minął dzień, tylko ja mam takie bagno.

Gość ewiii
nie załamuj się bo w twoich słowach czuje bezradność i złość na świat ze taki jest. Spróbuj z mężem porozmawia o tym bo potem może być za późno

Gość fjdsjshsfhdskhfsa
spróbuj porozmawiać... Bo to takie proste. Ten człowiek nie potrafi rozmawiac. /jak nawet delikatnie pytam o jakąś ważną sprawę to się złości, czego ja chcę. To wszystko jest zbyt skomplikowane.

Gość szaszaaa
Irytują mnie błahostki , w rzeczywistości dobry z niego człowiek. Nie narzucaj mu swojego widzimisię. Każdy facet tak ma ... nie zamykaj go w klatce, niech robi co chce ...